Význam Slova“ snacks “ Anglicko Český Překladač
|

Význam Slova“ snacks “ Anglicko Český Překladač

Význam Slova snacks jsou tu a přináší novou vlnu chutí do vašeho života. Pokud jste někdy zápasili s překladem anglických slov do češtiny a ztráceli se v nepřehledných slovnících, přicházíme s revolučním řešením. Anglicko Český Překladač ve formě lahodných snacků je tím, co jste vždy potřebovali. Připravte se na výlet do světa jazyka, který vám otevře dveře k novým porozuměním a zábavě. Proč zůstat uvězněni ve slovníku, když si můžete užít překládání s plným žaludkem? Připojte se k nám a objevte nový význam slova "chuť" s našimi neodolatelnými pochutinami.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gdb061151d78aa6008dfb154c31a5dc75aed323db1bf71473ebdfb987dc3c49156c754c1e935e7640bae760c7bbe0ca81509a0d7c14c0a03407a68ed8d9aff3d7_640.jpg" alt="Význam slova "snacks" ve spojení s anglicko-českým překladačem">

Význam slova "snacks" ve spojení s anglicko-českým překladačem

Snacks jsou jedním z těch slov, která jsou běžně používána ve spojení s anglicko-českým překladačem. Jejich význam je však často zaměňován a chápán různě. Proto je důležité si zjistit, co slovo "snacks" ve skutečnosti znamená a jaký je jeho správný překlad do češtiny.

Snacks jsou malé jídlo, které se konzumuje mezi hlavními jídly. Jsou to obvykle menší porce, které jsou jednoduché a rychlé k přípravě. Snacks mohou být slané, sladké nebo sladko-slano-kyselé, a často jsou velmi oblíbené jako svačina nebo doplňkový zdroj energie. Mezi často konzumované snacksy patří brambůrky, oříšky, čokoláda, sušenky a ovocné tyčinky. V dnešní době je také stále populárnější zdravé snackování, které zahrnuje například smoothie, ovoce, zeleninu nebo ořechy.

Při překladu slova "snacks" do češtiny se často používá termín "pochoutka" nebo "svačina". Tyto překlady věrně vyjadřují jeho význam a zároveň zachovávají jeho neformální charakter. Je třeba si uvědomit, že slovo "snack" v anglickém jazyce není pouze synonymem pro brambůrky a sladkosti, ale zahrnuje širokou škálu menších jídel, která se konzumují mimo hlavní jídla. Pokud tedy naleznete ve slovníku nebo překladači slovo "snacks", nezapomeňte, že je součástí každodenní anglické konverzace a zahrnuje různé druhy menších jídel, které si můžete vychutnat kdykoliv během dne.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gcb137faa89ddb951088ac480d60e30b2cc669d6590e57a28ab058afd60c80cff7d0d666282176d34c1cfbce2fb61b2750c6f4350c0ef5532b4ced2cb66b4201c_640.jpg" alt="Jak správně přeložit anglické slovo "snacks" do češtiny?">

Jak správně přeložit anglické slovo "snacks" do češtiny?

Význam Slova "snacks" Anglicko Český Překladač

Pokud se zrovna zabýváte překládáním anglických slov do češtiny, určitě jste narazili na slovo "snacks". Snacks jsou anglický výraz často používaný pro označení lehkých jídel či občerstvení, které se konzumuje mezi hlavními jídly. Pokud hledáte vhodný český překlad pro toto slovo, existuje několik možností, které můžete zvážit.

Jednou z možností je použít český ekvivalent "občerstvení". Tento překlad je široce uznávaný a přesně vystihuje význam slova "snacks". Další variantou je slovo "pochutiny", které kromě lehkého občerstvení také naznačuje určitou chuťovou lahůdku či pochoutku. V neposlední řadě můžete využít i slovo "svačinka", které se v češtině často používá pro označení menšího jídla, které se přijímá mezi hlavním jídlem.

V závislosti na kontextu a situaci můžete zvolit jeden z těchto překladů. Důležité je také pamatovat na to, že překlad není vždy stoprocentně přesný a záleží na záměru a významu, který chcete daným slovem vyjádřit. Doufám, že vám tyto možnosti pomohou při hledání správného českého překladu pro slovo "snacks".
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gac65acce390fd15ee28934318ea776376c088475df3ecfee4e36d122ebac65aa7610dd3ee3f263df3e5cb245ef9302e73b321a03a12a3f0ff6a7a71e5f401979_640.jpg" alt="Nejlepší tipy na překlad anglického slova "snacks" do češtiny">

Nejlepší tipy na překlad anglického slova "snacks" do češtiny

Vyhledávání přesných překladů slov z jednoho jazyka do druhého může být někdy opravdovou výzvou. A právě proto dnes přinášíme ty . Pokud se i vy potýkáte s tímto překladem a potřebujete najít vhodný ekvivalent v češtině, přečtěte si následující informace, které vám mohou pomoci.

  1. Volba správného Českého ekvivalentu:

    • Pamlsky: Tento výraz se jako nejbližší překlad slova "snacks" ve spojení se stravou často používá. Vyjadřuje skupinu potravin, které nejsou součástí hlavních jídel, ale jsou konzumovány mezi nimi.
    • Svačina: Tento termín popisuje menší porci jídla, kterou konzumujeme mezi hlavními jídly na způsob "snacks". Může se jednat o kousky ovoce, sušenky nebo jiné lehké potraviny.
  2. Možnosti upřesnění kontextu:
    • Bezmasé pamlsky: Pokud potřebujete upřesnit, že se jedná o bezmasé pamlsky, můžete použít tento výraz. Zahrnuje oříšky, čipy nebo jiné bezmasé pochoutky, které jsou častými "snacks" na cestách a v různých situacích.
    • Jidelní svačina: Pokud se jedná o svačinu, kterou berete s sebou do práce nebo do školy, tento termín popisuje jídlo, které je vhodné pro čas mezi hlavními jídly.

Vyberte si ten nejvhodnější ekvivalent pro vás a vyjadřujte "snacks" bezchybně v češtině. Nezapomeňte si také udělat "snack" a zjistit další užitečné překlady pro anglicko-české slovní zásoby!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g0affa595126cd3d3de40eb669a03db0adc5939e391550b43578f8e656325b5f1856f28ccce8ada66413c62f529c530e3fc9d88f63891044dd85532f0c8188689_640.jpg" alt="Význam a kontext anglického slova "snacks" ve spojení s českým překladačem">

Význam a kontext anglického slova "snacks" ve spojení s českým překladačem

Snacks jsou v dnešním moderním světě nedílnou součástí naší každodenní stravy. Anglické slovo "snacks" ve spojení s českým překladačem nám přináší nový pohled na tuto fenoménální potravinovou kategorii. Ve světě gastronomie se snacks stávají stále oblíbenější volbou, a to nejen mezi mladou generací, ale i mezi staršími lidmi.

Význam slova "snacks" nám přináší širokou škálu různých druhů potravin. Od tradičních chipsů a sušenek po exotické oříšky a sušené ovoce. Snacks jsou obvykle menší porce potravin, které jsou vysoce atraktivní a snadno konzumovatelné. Jsou vysoce praktické a vhodné jak na cestách, tak i při práci či při sledování filmu v pohodlí domova.

Díky anglicko-českému překladači se v České republice stále častěji setkáváme s tímto anglickým slovem, které získává na popularitě. Je to proto, že snacks přinášejí kousíček dobrodružství do našich jídelníčků a obohacují naše chuťové pohárky. Pokud hledáte nové způsoby, jak si pochutnat, neváhejte se inspirovat různými snacks recepty, které najdete na internetu nebo v kuchařských knihách. Snacks jsou jedním z jednoduchých způsobů, jak si dopřát malou radost a zpestřit si den svou oblíbenou pochoutkou.

Jaký vliv má správný překlad anglického slova "snacks" na český kontext?

Jsme ve světě, kde se setkáváme s různými kulturami a širokou škálou jazyků. Správný překlad anglického slova "snacks" na český kontext může mít významný vliv na porozumění a komunikaci. Při překládání slova "snacks" je důležité zachovat význam a kontext daného slova, aby se přenesl správný obraz.

Překlad slova "snacks" na český jazyk často zahrnuje použití slova "pochutiny". Pochutiny jsou malá jídla, která se konzumují mezi hlavními jídly. Může se jednat o sladké nebo slané občerstvení, které se běžně podává v různých příležitostech, jako jsou večírky, rozmanité události a dokonce i během relaxace doma. Překladem tohoto anglického slova na český jazyk se zachovává význam a srozumitelnost konceptu "snacks" pro české mluvčí.

Je povzbudivé vidět, jak se vzájemné porozumění mezi různými jazyky a kulturami rozvíjí. Překladač anglicko-českého jazyka je skvělým nástrojem, který pomáhá udržovat tok informací a významu mezi anglicky a česky hovořícími lidmi. Správné překlady slova "snacks" mají velký vliv na český kontext, protože umožňují jednoduchou a jasnou komunikaci mezi anglickými a českými mluvčími, aniž by došlo k nedorozuměním.

Překlad anglického slova "snacks" do češtiny je důležitý ze dvou důvodů. Za prvé, umožňuje anglickým mluvčím lépe komunikovat s českými mluvčími a porozumět významu a kontextu slova "pochutiny". Za druhé, umožňuje mluvčím češtiny využívat rozšířenou slovní zásobu a přesně vyjadřovat své myšlenky a požadavky týkající se pochutin.

Správný překlad anglického slova "snacks" na český kontext tedy zajišťuje vzájemné porozumění a obohacuje naši komunikaci. Překladač anglicko-českého jazyka je účinným nástrojem, který nám umožňuje dosáhnout tohoto cíle a vytvářet silné vazby mezi různými jazyky a kulturami. S takovými nástroji je svět otevřenější a spojenější než kdy dříve.

Překlad anglického slova "snacks" a jeho význam v českém jazyce

Pro mnoho lidí je slovo "snacks" běžnou součástí anglického jazyka, ale jaký je jeho význam v českém jazyce? Překlad tohoto slova do češtiny není úplně přímočarý, ale jedná se o velmi užitečný termín pro označení malých pokrmů, které se obvykle konzumují mezi hlavními jídly. Nejlepším překladem pro "snacks" je český výraz "svačina".

Slovo "svačina" je obecný termín, který zahrnuje různé druhy malých pokrmů, které si lidé dávají mezi hlavními jídly. Jedná se často o lehké občerstvení, jako jsou oříšky, sušenky, ovocné plátky, nebo sýrové tyčinky. Svačinky jsou ideální pro ty, kteří potřebují získat rychlou energii mezi jídly, a to bez zbytečného přejídání se.

Zkrátka řečeno, pokud hledáte překlad anglického slova "snacks" do češtiny, nejvhodnějším termínem je "svačina". Tento termín je dobře známý v českém jazyce a používá se k označení malých, lehkých pokrmů, které se konzumují mezi hlavními jídly. Takže si na cestách nebo během pracovního dne nezapomeňte přibalit svou svačinku a užijte si chutné zpestření. Díky tomu, že jste pročetli tento článek, doufáme, že jste získali cenné informace o našich zákusech "Význam Slova" a překladači "Anglicko Český Překladač". Jsme si vědomi důležitosti kvalitních zákusků jako součásti vašeho každodenního života. S "Významem Slova" můžete být si jisti, že každý zákusek je vyroben s láskou a pečlivostí, aby vám splnil vaše chuťové představy.

Naše nádherné překladače "Anglicko Český Překladač" jsou tu k dispozici, abyste mohli komunikovat s jistotou a přesností. S jejich pomocí se můžete rozumět nejen v cestování, ale také při každodenních situacích, kdy potřebujete překonat jazykovou bariéru.

Doufáme, že naše produkty vám přinesou radost a ulehčí vám život, a rádi vám nabídneme ty nejvyšší standardy kvality a ceny. Pokud máte jakékoli dotazy nebo zpětnou vazbu, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám byli nápomocni.

Děkujeme za váš zájem o naše produkty a doufáme, že se k vám brzy vrátíme s dalšími novinkami. S "Významem Slova" a překladačem "Anglicko Český Překladač" jste na správném místě, kde se váš chuťový zážitek spojuje s přesností slova.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *