Význam slova: hitchhiker  – Anglicko Český Překladač
|

Význam slova: hitchhiker – Anglicko Český Překladač

Vítejte! V dnešním článku se zaměříme na jeden zajímavý pojem – "hitchhiker". Možná jste ho již slyšeli nebo možná jste sami někdy byli hitchhikerem. Ale co to vlastně toto slovo znamená a jakým způsobem ho lze přeložit do češtiny? Pokud vás to zajímá, tak vás tato článková perlička jistě zaujme a poskytne vám jasné a věcné informace. Bez dalšího tedy přejděme ke všem detailům a objevme společně význam slova "hitchhiker" a jeho překlad.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g356cb9d48f295598904e319548ba13ba382a9d8a1254f246314dd827362d44912cbc407547f895cfc3e4a7e8837e80fbc7d2c57f48eb4e8105ac30904a2cc59f_640.jpg" alt="Úžasný Anglicko Český překladač: Odhalte skrytý význam slova "hitchhiker"">

Úžasný Anglicko Český překladač: Odhalte skrytý význam slova "hitchhiker"

V současné době je cestování jednou z nejvíce oblíbených aktivit. Ať už se jedná o dovolenou nebo jednodenní výlet, můžeme potkat spoustu zajímavých lidí na naší cestě. Ale co se stane, když se ztratíte ve slovní hře, neznáte význam slova "hitchhiker" a hledáte Anglicko Český překladač? Nezoufejte! Máme pro vás skvělou zprávu.

"Hitchhiker" je anglický výraz, který se v češtině překládá jako "stopař". Tento pojem označuje osobu, která se pokouší dostat na svůj cíl tím, že zastavuje projíždějící vozidla a prosí je o jízdu. Stopaři jsou často dobrodružné duše, kteří se vypravují na dlouhé cesty a spoléhají na štěstí, když hledají spolujezdce. Pokud se chystáte na dovolenou nebo potřebujete někam rychle dostat a nemáte vlastní dopravní prostředek, může být stopování dobrou možností. Jen si pamatujte, že to není pro každého a je důležité zachovat si zdravý rozum a bezpečnostní opatření.

Pokud hledáte přesný překlad anglického slova "hitchhiker" do češtiny, využijte náš fantastický Anglicko Český překladač. Máme pro vás připravený široký slovník s přesnými významy a překlady, které vám pomohou porozumět cizím slovům. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý uživatel, náš překladač vám poskytne přesné a spolehlivé výsledky. Překládat slova nikdy nebylo snazší!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gd18745bfee058f48eac4d87f60e77f05036944585a7060ee27121f9263c408ed8816cb868b88dee392e971c22809b6f1297459b2f4ea024f8480fa1335095dc4_640.jpg" alt="Získejte perfektní překlad: Anglické slovo "hitchhiker" v češtině">

Získejte perfektní překlad: Anglické slovo "hitchhiker" v češtině

<!— Section Content —>

Pro všechny nadšené cestovatele a jazykové puristy je zde vynikající příležitost získat perfektní překlad pro anglické slovo "hitchhiker" do češtiny. Bez ohledu na to, zda se zabýváte studiem jazyka, překladatelskou prací, nebo jen chcete obohatit svůj slovník, je toto téma zajímavé a důležité.

Tak jak můžeme přeložit toto zajímavé anglické slovo do češtiny? Význam slova "hitchhiker" se v češtině nejčastěji překládá jako "stopař". Tento termín označuje osobu, která se dostává z místa na místo pouze tím, že přistavuje autem a sdílí jízdu s ostatními řidiči. Stopaři jsou proslulí svou schopností cestovat bez vlastních prostředků a za dobrodružstvím, které sebou přináší.


Hitchhiker: Tajemství a význam tohoto slova odhaleno!

Hitchhiker: Tajemství a význam tohoto slova odhaleno!

Hitchhiker. Už jste se někdy zamýšleli nad tajemstvím tohoto slova a co vlastně znamená? Nebo jste si snad mysleli, že jej znáte už naprosto dokonale? V tom případě vás dnes překvapím! Bez ohledu na to, zda jste zapálený cestovatel, nebo jen čas od času vyvražďujete palivo ve vašem autě, je důležité si uvědomit, že slovo „hitchhiker“ nese sebou své vlastní specifické konotace a význam, které se ve světě cestování těší velké oblibě.
Takže co vlastně „hitchhiker“ znamená? Typicky se jedná o jednotlivce, který se rozhodne přepravit se cestou dobrodružství s cizinci, kteří jdou stejným směrem. Tento jedinec, nebude-li vlastnit vlastní dopravní prostředek, jednoduše vyšle signál, že hledá spolucestujícího. Tento signál může být pro ostatní řidiče zcela jedinečný nebo tradiční, záleží na osobních preferencích daného hitchhikera. Když nikoho neohromíte svým rázným pohledem, můžete vždy zvolit strategii vystavení palci směrem k cestě. A pravda je, že tento jednoduchý pohyb prstu má pro hitchhikery nejen fyzický, ale i symbolický význam.
Co se týče důležitosti tohoto slova, můžeme se shodnout, že hitchhiker nesmírně obohacuje svět cestování. Neustálé setkávání s novými lidmi, odhalování cizích kultur a záhadných míst, to vše je součástí mystiky tohoto povolání. Hitchhiker v sobě nosí dobrodružnou duši a vždy je otevřený novým zážitkům. To je právě ten význam, který stojí za to odhalit.
Prozkoumejte význam slova

Prozkoumejte význam slova „hitchhiker“ s nejlepším Anglicko Českým překladačem

Hitchhiker je oblíbený termín, který znáte ze spousty anglických filmů a knih. Ale co to slovo vlastně znamená? Pokud chcete prozkoumat a získat trvalý výklad tohoto výrazu, máme pro vás tu nejlepší Anglicko Český překladač přímo na naší stránce.
Hitchhiker je anglické slovo, které označuje osobu, která cestuje autostopem. Autostop je způsob dopravy, kdy lidé zastavují projíždějící auta a doufají, že je někdo vezme na jejich cestu. Hitchhikerům jde především o to dostat se z bodu A do bodu B, a to bez nutnosti používat vlastní automobil či hromadnou dopravu. Pokud jste do doby čtení tohoto textu neměli ponětí, co to slovo vlastně znamená, nyní jste na správném místě.
S pomocí našeho Anglicko Českého překladače můžete snadno zjistit přesný význam slova hitchhiker a jak ho správně přeložit do češtiny. Stačí vložit slovo hitchhiker do překladače a okamžitě se dozvíte, jak se toto slovo překládá. Náš překladač je vybaven rozsáhlým slovníkem a gramatickými pravidly, takže můžete být jistí, že výsledky budou přesné. Takže pokud se zajímáte o jazykovou stránku slova hitchhiker, neváhejte využít našeho skvělého Anglicko Českého překladače. Je rychlý, spolehlivý a jednoduchý na použití.

Vaše cesta za porozuměním: Výklad slova „hitchhiker“ pomocí Anglicko Českého překladače

Výklad slova „hitchhiker“ je neodmyslitelně spojen s pojmem dobrodružství a nezávislosti. Tento anglický výraz označuje osobu, která se rozhodne cestovat autostopem a přijme jízdu od neznámých řidičů. Nejenže tato praktika umožňuje úsporu financí, ale také otevírá dveře k novým zážitkům a setkání s různorodými lidmi. Pokud se chcete dozvědět více o tomto zajímavém pojmu, přečtěte si následující odstavce.
1. Historie: Výraz „hitchhiker“ pochází ze spojení slov „hitch“ (česky „připoutat se“) a „hike“ (česky „chodit pěšky“). Tato forma cestování se stala populární v druhé polovině 20. století a získala si zejména mezi mladými dobrodruhy a vyznavači svobody. Hitchhikerství se stalo svého druhu subkulturou, která se formovala kolem pozitivních hodnot jako je důvěra, spontánnost a vzájemná pomoc. Díky němu lidé měli možnost objevovat svět bez nutnosti vlastnit vlastní dopravní prostředek.
2. Důležité úskalí a tipy: Hitchhikerství může být vzrušující způsob cestování, ale je důležité vzít v úvahu několik věcí. Zaprvé, bezpečnost je na prvním místě. Pamatujte si, že jste ve světě neznámých, a proto je důležité být obezřetný a vyvarovat se podezřelých situací. Mějte své instinkty na pozoru a vyhýbejte se cestování v noci. Dále, buďte připraveni na nejistotu. Zatímco můžete být šťastným majitelem rychlého spojení, někdy může trvat déle než očekáváte, než získáte lift. Mějte s sebou dostatečný proviant a peníze pro případ nouze. A v neposlední řadě, nenechte se odradit případnými negativními zkušenostmi. Hitchhikerství může být nezapomenutelným dobrodružstvím, které posouvá vaše hranice a otevírá nové možnosti porozumění různým kulturám a způsobům života.
Přeji Vám pohodové a zajímavé cestování, ať už na vlastní oči poznáte svět hitchhikerů, nebo se jen inspirujete z pohodlí domova!

Zjistěte význam slova „hitchhiker“ a překlopte ho do češtiny

Význam slova „hitchhiker“ odkazuje na osobu, která cestuje autostopem a čeká na zastavení od jiných motoristů, aby se dostala na svůj cíl. Tento termín pochází z anglického jazyka a získal širokou popularitu po celém světě. Hitchhiker se obvykle nachází na okrajích silnic, ukazuje v směru, kterým se chce vydat, a doufá, že někdo ho vezme s sebou jako spolujezdce. Tato forma cestování je často vnímána jako příležitost poznat nové lidi, dobrodružství a ušetřit náklady na dopravu.
Význam „hitchhiker“ lze do češtiny přeložit jako „stopař“. Tento pojem je dobře znám nejen v anglicky mluvících zemích, ale také v české kultuře. Stopaři jsou často aktivní především v letním období, kdy se zvýšuje počet turistů a cestovatelů. Je důležité, aby všichni zúčastnění byli opatrní a dodržovali základní pravidla bezpečnosti při autostopu. V případě stopařů je důležité být schopen přirozeně komunikovat a vyjádřit díky, když někdo nabídne možnost přepravy. Buďte také připraveni na různé zážitky a příběhy od lidí, kteří vás vezmou do svých vozidel. Doufáme, že vás náš článek o významu slova „hitchhiker“ a jeho českém překladu osvítil a poskytl vám užitečné informace. Již více než deset let se specializuji na psaní kvalitního obsahu a překlady mezi angličtinou a češtinou. Doufám, že jsem vám představil správný význam tohoto slova a ukázal vám, jak ho správně přeložit. Je důležité rozumět jednotlivým slovům, aby se vaše komunikace stala účinnou a srozumitelnou pro ostatní. Setkáváme se s různými slovníky a překladači, které nám mohou pomoci v porozumění cizím jazykům, ale vždy je dobré mít na paměti kontext a správný význam slova. Budeme nadále přinášet další zajímavé a užitečné články pro naše čtenáře, takže nezapomeňte sledovat naše stránky. Děkujeme vám za váš zájem a doufáme, že naše informace vám budou prospěšné.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *