Co Znamená nipples ? Anglicko Český Slovník
|

Co Znamená nipples ? Anglicko Český Slovník

Vítejte v fascinujícím ⁣světě ⁣jazyka! V⁢ dnešním článku se společně ponoříme do záhadného výrazu ⁢ "nipples" a ⁤jeho významu v česko-anglickém slovníku. Jak často se stáváte,​ že narazíte na neznámé slovo a zkroušeně hledáte jeho přesný význam? Nebo se‍ věnujete studiu angličtiny a⁤ potřebujete rozšířit svoji slovní zásobu? Pokud ano, jste na správném ⁢místě!‌ V tomto článku se konečně podíváme, co‌ to tedy znamená a ‌jak ho správně použít. Připravte si⁣ své zápisníky a připravte se na nezapomenutelnou ‌jazykovou cestu!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g75e2492e9c4cb6a57dbc41de82f7455b3a286f0c033c88257752050d6055df9029ab167d77a867d2035c007421474978ef9d145d42971c4eb6fed5b01f94bf7a_640.jpg" ​alt="1. ⁢Vše,‌ co musíte vědět o⁤ významu slova "nipples" ​ v anglicko-českém​ slovníku">

1. Vše, co musíte ⁢vědět o významu ⁣slova "nipples" ‌v anglicko-českém slovníku

Svět slov ‍a⁣ jejich významů je fascinující a někdy i komplikovaný. Jedním ​z takových slov je i⁤ "nipples". V anglicko-českém ⁢slovníku najdeme více ​významů‍ tohoto⁤ slova, které na první pohled může působit matoucím dojmem.

  1. Anatomický ‍význam: ‍V první řadě se slovo "nipples" odkazuje na bradavky, což jsou výběžky na hrudi, které mají jak muži, tak ženy. ⁢U ⁣žen ⁣mají bradavky také význam při kojení,‍ kdy slouží k⁣ výživě dítěte.

  2. Význam ⁣v‍ kontextu designu: ⁣Termín⁢ "nipples" se‍ také ‌objevuje ve světě ⁣designu. ⁣V tomto případě se jedná o drobné výběžky na povrchu některých materiálů, které mohou sloužit jako designový prvek nebo poskytovat dodatečnou texturu.

  3. Význam⁢ ve slangu:‌ Stejně jako u mnoha slov, i termín "nipples" se v angličtině může‌ vyskytovat ve slangu či vulgárním kontextu. V takovém případě jde často o ​obscénní ​významy, které je nutné ⁤chápat a používat s opatrností.

Je důležité si uvědomit, že význam slova‌ "nipples" závisí na kontextu, ve kterém se ⁤používá. Proto je vždy ⁣dobré být obezřetný a mít na ⁣paměti, že v různých oblastech může mít‌ slovo odlišný význam.⁢ S jazykovým slovníkem v ruce ‍však ⁤budete vždy připraveni odhalit nuance a porozumět širokému spektru významů.

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gba91c30cbe82691b05eee236fa00013acc4e0434b2f670ff31d1b8cfa8de8567e2d7e95815f3118558910d4f2ca79b27b431b0f2b06824f274afb55b98bb205a_640.jpg" alt="2. ​Jak správně používat slovo "nipples" v českém jazyce: anglicko-český slovníkový průvodce">

2. Jak správně používat slovo "nipples" v ⁣českém jazyce: ⁤anglicko-český slovníkový průvodce

Slovo "nipples" je jedním z těch slov, která mohou být pro české ​mluvčí⁢ obtížná na překlad. V ‌tomto anglicko-českém slovníkovém průvodci vám​ však pomůžeme zjistit přesný ⁣význam ‌tohoto ⁣slova a jak ho ‍správně používat v ​českém‌ jazyce.

  1. Nipples⁤ jako označení pro bradavky: Jednou z nejčastějších významů ​slova "nipples" je bradavka,⁢ tedy výstup na povrchu prsu. Pokud hledáte⁣ správný český ekvivalent,⁤ můžete ⁤použít slovo "bradavka" nebo též ⁢ "řitka". Například: "Po venkovním cvičení se mi ⁣ztvrdly bradavky" ​nebo "Kojící matka ⁢je citlivá ‍na podrážděné bradavky."

  2. Nipples jako součást lahvičky: Dalším významem slova "nipples" je gumová násadka ⁤na lahvičce, která umožňuje dítěti pít z ní. V⁣ češtině se pro⁤ tuto násadku⁤ používá termín "dudlík". Příklady⁣ vět: ‍ "Používáme speciální dudlík pro‍ našeho ‍novorozeného syna" nebo "Jak správně dezinfikovat dudlík pro lahvičku?"

  3. Nipples⁤ jako označení geometrického tvaru:⁣ Další‌ význam slova "nipples" se týká geometrického tvaru, konkrétně malého výběžku, například na⁤ povrchu předmětu. Pro tento význam⁣ můžeme v češtině použít termín "čepička" nebo "výstupka". Příklady: "Funkční designový prvek je čepička ⁤na⁢ horním okraji naší nové láhve" nebo "Podívejte se na ty ⁣drobné výstupky na ⁢povrchu⁤ této hračky."

Jak vidíte, slovo "nipples" může‍ ve správném kontextu nabývat různých významů. Doufáme, že tento anglicko-český slovníkový průvodce vám pomohl pochopit ⁢správné použití tohoto slova v českém jazyce.
<img class="kimage_class" ⁣src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gc6cec92f03e5cc44cc70ac314ffbfe083ae20854d3b826a1a880df77cfdab17fa4553041164af4ce7fb47a839e2a9cf103d3f7d63660185154bf72289d894f09_640.jpg" ‌ alt="3. Nejčastější⁣ významy slova "nipples" a jejich české ekvivalenty v anglicko-českém slovníku">

3. ⁢Nejčastější významy slova "nipples" a ⁢jejich⁣ české ekvivalenty v anglicko-českém ‌slovníku

Máte se ‍někdy zastavili nad⁢ významem slova "nipples"? Mohlo by se​ zdát, že je to jednoduché⁤ slovo, ale⁤ ve skutečnosti má několik významů. Pojďme se na ně podívat a najděte jejich české ekvivalenty v anglicko-českém slovníku.

  1. Women ‍Body Part ​- Nejčastějším⁤ významem slova⁤ "nipples" ⁤ jsou bradavky žen. Jsou to malé výstupky⁣ na povrchu prsou, které mají ‍řadu funkcí, ‍včetně⁢ kojení a⁣ pohlavního vzrušení. V‌ anglicko-českém slovníku se pro toto slovo používá⁣ český ⁢ekvivalent "bradavky".

  2. Bottle Parts ‍- Další význam slova‍ "nipples" ⁢ se vztahuje k dílům ⁣lahví nebo dudlíků.⁤ "Nipples" jsou malé silikonové nebo latexové zakončení, které se nasazují na ⁣láhev nebo dudlík a umožňují dítěti pít. Pro ⁣tento význam můžete v anglicko-českém slovníku nalézt ⁢český ekvivalent⁤ "zakončení" nebo "část ⁣dudlíku".

  3. Technical⁤ Term – Posledním významem slova "nipples" je technické označení pro ‌hrdlo​ u technických ‌trubek.‌ "Nipples" ‌jsou ​krátké kovové trubky, které slouží⁤ k připojení dvou‍ trubek nebo⁢ hadic. V anglicko-českém slovníku je pro tento význam možné najít české ekvivalenty "trubní kolík" nebo​ "zásuvný‌ kolík".

Slovo⁢ "nipples" tedy může mít‌ více než‍ jeden význam a je⁣ důležité,⁣ abyste ⁣jej správně pochopili v kontextu, ve kterém se vyskytuje. Doufáme, že vám tato informace ⁤pomohla a že nyní budete mít jasnější přehled o různých významech tohoto slova.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g9f88d960fa19dc100d049bc874e3d48727723f80ee9117d499c239627869ef3b8489b0b93d46ce4e7784405765b194d29d20ff058b6259aa21703bca505fa440_640.jpg" alt="4.⁢ Jde o skvrněné překladové prostořekosti? Zjistěte, co skrývá slovo⁢ "nipples" v anglicko-českém slovníku">

4. Jde o‍ skvrněné ⁣překladové prostořekosti?⁤ Zjistěte, co skrývá​ slovo "nipples" v anglicko-českém slovníku

Nipples jsou slovem,‌ které často vyvolává zvědavost​ a udivení. Můžete se ptát sami sebe, co toto​ konkrétní slovo ⁢znamená a jakou roli hraje‍ v anglicko-českém slovníku. Skutečnost je taková, že slovo nipples v překladu znamená "bradavky". Ano, ‍takový jednoduchý a přesto důležitý výraz.

V angličtině ⁢je termín nipples běžně používán pro​ označení⁣ malých‌ výstupků na povrchu kůže, které se⁢ nacházejí na hrudníku ⁢a jsou součástí ženského i mužského těla. Bradavky slouží‌ nejen⁤ jako centrální bod pohlavního vzrušení​ a krmení novorozenců, ale také⁢ mají estetickou funkci.⁢ V anglicko-českém slovníku nipples ⁤překládáme jako "bradavky" a ⁢víme, že je to výraz, který může vyvolávat ‌různé reakce a diskuse.

V překladu⁢ se setkáváme‌ s některými slovy, která mohou být poněkud skvrněná a⁣ překladově⁢ složitá. Nicméně, ‍je důležité si⁣ uvědomit, že anglicko-český slovník musí​ správně a přesně zaznamenávat významy a‌ výrazy ⁢obou jazyků. Je to klíčové‌ pro porozumění a správnou komunikaci mezi dvěma různými kulturami. Ačkoli slovo nipples může​ být ‍vnímáno‌ jako něco intimního,⁣ je⁣ nezbytné‌ ho ​zachytit a pochopit​ v‍ jejich plném kontextu.

V konečném důsledku je nejdůležitější si uvědomit,⁣ že každý jazyk má své ⁤specificity ‍a překladové výzvy. Je však důležité, abychom se nenechali ovlivnit negativními konotacemi nebo nepřiměřeným vnímáním ⁣některých slov. Se správným a ‍kvalitním překladem⁣ se otevírají dveře k porozumění, úctě a tolerance mezi různými jazyky a kulturami.

5. Kapitoly anglicko-českého slovníku:‌ co odkrývá význam slova "nipples"

V ​dnešním příspěvku se⁤ zaměříme na jedno zajímavé slovo, které možná budí zvědavost nebo dokonce může přinést rozpaky. Ať už jste četli nějaký anglický ‍text a narazili ⁢jste na slovo "nipples", nebo se prostě jen zajímáte o ‍anglický⁤ jazyk a​ jeho slovní zásobu, ⁣jste na ‍správném‍ místě. Slovo "nipples" ‍je v‍ angličtině vytvářeno‌ od podstatného jména "nipple" ​a nejčastěji se používá ve spojitosti s lidským⁤ tělem⁤ a‌ anatomií.

Nipples‌ jsou označením pro‌ bradavky, které se‌ nacházejí na hrudi žen i ‍mužů. Jsou jednou ⁢z charakteristických⁣ částí lidského těla ​a⁣ mají důležitou funkci při​ kojení u žen, kdy slouží ‍k výživě novorozenců. Bradavky jsou také velmi‍ citlivé ⁣a ​při​ určité stimulaci ⁣mohou přinášet ​sexuální potěšení.

V‌ překladu do češtiny můžeme slovo "nipples" ⁣ přeložit jako "bradavky". Tímto je zajištěno,‌ že ⁣při setkání s tímto slovem v anglickém textu, budete přesně vědět, o jakou část​ těla se jedná. Nyní, když​ víte, co to znamená a jak se slovo překládá, můžete se cítit‍ sebejistěji a lépe porozumět anglickým textům.

6. Mýty a pravdy o významu slova⁤ "nipples" v anglicko-českém kontextu: naučte se správnou interpretaci

V české i anglické kultuře se může význam některých slov různě lišit, což může vést k nedorozuměním a trapným situacím. ​Jedním takovým slovem‍ je ‚nipples‘. Pro správnou ‍interpretaci tohoto slova je ⁣třeba si⁣ uvědomit, že jeho význam ‌se liší ​v⁣ anglickém a českém⁣ kontextu.

Zde je​ pár mýtů a pravd, které se⁤ tohoto⁢ slova týkají:

  1. ‚Nipples’‌ je český slangový výraz pro‍ bradavky:‌ Toto tvrzení je mýtem. Ve skutečnosti, ‚nipples‘ je anglický výraz pro bradavky. Ve českém slangovém ⁣kontextu by se spíše použil výraz ‚bradavky‘ ​nebo ‚čumáky‘.

  2. ‚Nipples‘ je⁢ vulgarismus v angličtině: Toto tvrzení je zase pravda. ‍Ve většině anglicky ‍mluvících zemí je ⁣’nipples‘ považováno za vulgární slovo a ve vhodných situacích se ‌mělo vyvarovat jeho používání.

  3. ‚Nipples’⁣ může být také slangový výraz pro malé hory: ‍Toto tvrzení je dalším mýtem. ‚Nipples‘ se ‍v anglickém jazyce nevztahuje k žádným geografickým útvarům. Toto je jen příklad, jak nesprávné překlady⁢ a interpretace slov mohou vést k dezinformacím.

Nyní, když máte lepší představu⁢ o významu slova ⁤’nipples‘ v anglicko-českém kontextu, měli byste⁣ se lépe ​orientovat‍ při⁢ překladech a porozumění anglickým ‍textům. Buďte vždy opatrní při interpretaci slov a snažte ⁣se ‌hledat správný kontext, aby‌ jste se‌ vyhnuli nedorozuměním. Doufáme,⁣ že náš článek "Co‍ Znamená nipples ? Anglicko Český​ Slovník" vám poskytl ​užitečné informace ⁤ o významu slova ​ "nipples" ‍ ve spojení anglicko-českém slovníku. Snažili jsme⁤ se⁤ představit vám jasný a přesný výklad tohoto výrazu, abyste měli lepší porozumění anglickému jazyku. ​Díky za váš čas a doufáme, ‌že vás naše informace nasměrovaly ‍správným ⁢směrem při studiu ⁤angličtiny.​

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *