Překlad: stroller  – Anglicko Český Překladač
|

Překlad: stroller – Anglicko Český Překladač

Vítáme vás u dnešního článku, ve kterém se zaměříme na překlad pojmu "stroller" do češtiny. Tento anglický výraz je běžně používán v souvislosti se způsobem, jakým se rodiny pohybují se svými malými dětmi. Právě díky tomu, že žijeme v době globalizace a růstu cestování, je stále důležitější mít po ruce důvěryhodný anglicko-český překladač. V tomto článku vám poskytneme jasné a srozumitelné překlady tohoto termínu a také vám ukážeme, jak významný může být v překladu správný výběr slova. Dozvíte se tak, jak jednoduchý překlad může ovlivnit komunikaci a vaše porozumění v různých situacích. Takže připravte se na zajímavou a poučnou cestu světem překladu!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/ge38e85662a4bc5afd179eda5cfb73633c36590a83c37e498e84c80e3f303e63c6399c061881ac33fe130621b79c325b32fb8e19133361e58a16a36e27c158f05_640.jpg" alt="SEO Expert s více než 10 lety zkušeností v České republice přináší 3-6 nadpisů pro článek o "Překlad: stroller – Anglicko Český Překladač":">

SEO Expert s více než 10 lety zkušeností v České republice přináší 3-6 nadpisů pro článek o "Překlad: stroller – Anglicko Český Překladač":

Významný SEO Expert s bohatými zkušenostmi v oblasti online marketingu přináší do vašeho povědomí tři důležité aspekty ohledně překladu slova "stroller" do češtiny pomocí Anglicko-Českého Překladače. Přestože v tomto jedinečném nástroji pro překlad textů můžete najít řadu možností, překlad termínu "stroller" může být náročný. Zde jsou tři nadpisy, které vám pomohou porozumět různým aspektům tohoto překladu.

  1. Kontext a význam: Překlad slova "stroller" do češtiny vyžaduje pečlivé zohlednění kontextu a významu. Může se jednat o různé druhy kočárků nebo vozíků pro děti, ale také o specifický typ vozíku. Je důležité pochopit, zda jde o sportovní kočárek, vozík určený pro novorozence, nebo třeba o kombinaci s autosedačkou. Hodnotný překlad si vyžaduje správné zařazení termínu "stroller" do odpovídajícího kontextu, aby bylo možné přesně vyjádřit jeho význam.

  2. Terminologie: Překlad slova "stroller" představuje také terminologickou výzvu. Je vhodné věnovat pozornost používaným termínům v různých oblastech, aby byl překlad co nejvíce relevantní. Například "stroller" může být přeloženo jako "kočárek" nebo "vozík" v závislosti na specifikaci, přičemž každý termín nese jemné odstíny významu. Experti z našeho týmu zaručují přesné překlady v souladu s aktuální terminologií, přičemž dbají na preciznost a srozumitelnost pro vaši cílovou skupinu.

Doufáme, že tyto nadpisy vám poskytnou cenné informace a pomohou vám porozumět složitostem a jemnostem překladu termínu "stroller" pomocí Anglicko-Českého Překladače. Našim cílem je poskytovat kvalitní a přesné překlady, které vám pomohou komunikovat se světem ve vašem naprosto přirozeném jazyce. Díky našim znalostem a dlouholetým zkušenostem v oblasti překladu jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy a poskytnout vám ty nejlepší překlady do češtiny.

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g9528f332b15ded85ba8464506fcae5d6d8b972b80c48d437a51abc2950d73db03141c3e2f6783bba552b3174f8bfadf95593eb1a17009bed014e6238524951ea_640.jpg" alt="1. Nejlepší způsob, jak přeložit slovo "stroller" do češtiny pomocí Anglicko Českého Překladače">

1. Nejlepší způsob, jak přeložit slovo "stroller" do češtiny pomocí Anglicko Českého Překladače

Pokud hledáte nejlepší způsob, jak přeložit slovo "stroller" do češtiny, nemusíte hledat dál. S pomocí Anglicko Českého Překladače se vám otevírají neomezené možnosti, jak najít přesný a adekvátní překlad pro tento termín. "Stroller" je anglické slovo, které se používá pro označení kočárku či vozítka pro děti, které je pohodlné a snadno ovladatelné. V češtině se zpravidla používá termín "kočárek", ale může existovat i řada dalších vhodných překladů, které se blíží k významu a kontextu původního slova.

Anglicko Český Překladač vám umožňuje porovnat různé překlady, najít synonyma, a vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Nejenže získáte přesný překlad do češtiny, ale také se seznámíte s různými možnostmi, jak toto slovo použít a jaký význam nese. Díky tomuto překladači získáte nejen slovní překlad, ale také přehled o kontextu a odstínech významu. Stačí zadat slovo "stroller" do překladače a uvidíte, jaké překlady se vám nabízejí. Díky jednoduchému rozhraní a přehlednosti budete mít svůj překlad během okamžiku. Vyberte si ten nejvhodnější překlad a použijte ho ve svém textu, dokumentu nebo jiném kontextu, který potřebujete. Hledání správného překladu je tedy snadné a efektivní, a vy tak můžete svou práci zvládnout rychle a bez zbytečných obtíží.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g74dbd4296ce9f6badcfc61bfbd2d6e0115154300e04fa74d2bb7541cd15d3235df14dad15c1e0f7b7af3eb4ece0d58e3b85cce36d32d4986ca7fce0cc18e8171_640.jpg" alt="2. Jak správně přeložit "stroller" do češtiny a vyhnout se chybám">

2. Jak správně přeložit "stroller" do češtiny a vyhnout se chybám

V překladu anglických slov do češtiny se mohou vyskytnout určité obtíže a nejednoznačnosti. Jedním z takových slov je i "stroller". Přestože se jedná o běžně používané slovo, mnoho lidí se stále ptá, jak správně ho přeložit do češtiny a vyhnout se chybám.

Překlad slova "stroller" by se mohl intuitivně zdát jako "kočárek" nebo "dětský kočárek", což je samozřejmě překladem správným. Nicméně, pokud se podíváme na odborné překlady a použití slova "stroller" v anglickém kontextu, zjistíme, že existují i další možnosti, které lépe pokrývají všechny jeho nuance.

Jednou z těchto možností je slovo "vůzík". Toto slovo je širší výraz, který se používá pro označení vozidla či vložky, kam se dítě umístí. Slovo "vůzík" tak lépe zahrnuje různé druhy kočárků, od klasických pro miminka až po sportovní kočárky pro starší děti. Další alternativou může být slovo "kolébka na kolečkách", které zdůrazňuje pohyblivost a funkčnost tohoto předmětu. V překladu se snažte vybrat z těchto možností tu, která nejlépe odpovídá kontextu, ve kterém se slovo "stroller" vyskytuje.

Výběr správného překladu je vždy o kontextu a cíli komunikace. Nejzákladnější způsob překladu je samozřejmě "kočárek". I tento překlad většinou dává smysl ve většině kontextů. Pokud však chcete být přesní a zabránit chybám, doporučuji zvážit alternativní překlady jako "vůzík" nebo "kolébka na kolečkách". Použijte vždy ten, který nejlépe vyjadřuje vaši myšlenku a zohledňuje cílovou skupinu, se kterou komunikujete. Nezapomeňte také věnovat pozornost formálnosti nebo neformálnosti překladu, která může být důležitá v závislosti na situaci. Věřte ve své překladatelské dovednosti a s jistotou překládejte slovo "stroller" tak, jak nejlépe odpovídá vašemu účelu.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g62085ff0f15bcc88f5767c8aebb0fb7c88b8686bc01b68eac0153aad08a721762fd76c16f8a8381ead64104531c3da15985fedfc08bd441a1d7ccb5bd58a631c_640.jpg" alt="3. Nepřestávejte se trápit nad překlady! Získejte spolehlivý Anglicko Český Překladač pro slovo "stroller"">

3. Nepřestávejte se trápit nad překlady! Získejte spolehlivý Anglicko Český Překladač pro slovo "stroller"

Dobře víme, jak složité a frustrující může být hledání spolehlivého překladu pro slovo "stroller". Přesně proto jsme tu my! S naším Anglicko Českým Překladačem můžete opustit starosti a mít jistotu, že váš překlad bude přesný a spolehlivý. S vysoce kvalitní překladatelskou technologií a týmem profesionálů jsme tu, abychom vám pomohli překonat jazykové bariéry a zajistili, že váš překlad bude proveden s maximální precizností.

Nemusíte se již trápit nad překlady slova "stroller". S naším Anglicko Českým Překladačem získáte ty nejlepší překlady, které vám pomohou přesně vyjádřit význam a kontext slova. Nezanedbatelným přínosem je také rychlost, s jakou si u nás můžete překlad získat. Naše technologie nám umožňuje pracovat efektivně a rychle, abychom vám co nejdříve poskytli výsledek, který chcete.

S Anglicko Českým Překladačem pro slovo "stroller" už nebudete muset ztrácet čas a energii hledáním správného překladu. U nás získáte spolehlivý překlad s přesností, které můžete věřit.

4. Získejte okamžitý a přesný překlad slova "stroller" s použitím Anglicko Českého Překladače

Překlad slova "stroller" může být pro některé lidi zmatečný, zejména pokud nemají dostatek jazykových znalostí. S pomocí našeho Anglicko Českého Překladače však můžete okamžitě a přesně získat překlad tohoto slova. "Stroller" je anglický výraz, který se používá pro označení kočárku nebo kočárku pro přepravu dětí. Seznámíte se s různými významy a synonymy tohoto slova a budete si jisti, že vaše překlady jsou správné a přesné.

Anglicko Český Překladač je nejen rychlý a spolehlivý, ale také snadno použitelný. Stačí zadat slovo "stroller" do vyhledávacího pole a náš překladač vám okamžitě přinese překlad do češtiny. Můžete si být jisti, že překlad je přesný a odpovídá významu tohoto slova. Překladač je navrhnut tak, aby byl přehledný a snadno pochopitelný, ať už jste zkušený překladatel nebo jen začínáte s překlady. Nezávisle na tom, zda potřebujete překlad pro osobní nebo profesionální účely, Anglicko Český Překladač vám poskytne spolehlivé a přesné výsledky.

5. Zjistěte, jak jednoduše a rychle přeložit slovo "stroller" pomocí Anglicko Českého Překladače

Díky pokroku technologie je dnes překládání slov a frází ze světa angličtiny do češtiny snadnější než kdy dříve. Pokud se tedy zajímáte o překlad slova "stroller", máme pro vás jednoduché a rychlé řešení – využijte Anglicko Český Překladač. Tento online nástroj vám umožní získat přesný český ekvivalent tohoto anglického slova během několika okamžiků.

Anglicko Český Překladač je jednoduchý a intuitivní nástroj, který vám pomůže rozšířit vaše slovní zásoby a zlepšit vaše překladatelské dovednosti. Stačí pouze zadat slovo "stroller" do překladače a během okamžiku se dozvíte správný český překlad. Není třeba trávit hodiny hledáním správného slova ve slovníku nebo se ptát ostatních lidí.

Výhody využití Anglicko Českého Překladače jsou mnohé. Nejenže vám ušetří čas, ale také vám poskytne možnost se ponořit do světa anglického jazyka a objevit nová slova a výrazy. S pravidelným používáním tohoto překladače se stanete zběhlými v překládání mezi angličtinou a češtinou a budete schopni komunikovat snadněji a efektivněji.

6. Překlad slova "stroller" do češtiny: Jaký je správný význam a jak jej použít v kontextu

V příspěvku se zaměříme na překlad slova "stroller" do češtiny a význam tohoto termínu v různých kontextech. Spousta lidí se tímto slovem setkává v anglických textech, a tak je důležité vědět, jak ho správně přeložit a používat v českém jazyce.

  1. Význam slova "stroller" v češtině:

    • "Stroller" se používá pro označení kočárku nebo vozíku pro batolata či malé děti, který je často vybavený kolečky a vhodný pro snadnou manipulaci. Naproti tomu, čeština zná termín "kočárek" jako obecný výraz pro vozík, který může být použit pro batolata i starší děti. "Stroller" se tedy specifičtěji vztahuje k menším dětem a jejich potřebám.
    • Další význam slova "stroller" v češtině je také spojen s procházkou či procházce. Může mít význam procházení kočárku nebo lenivou procházku bez konkrétního cíle. Například věta "Let’s take a stroll in the park" může být přeložena jako "Vyrazme na procházku do parku" nebo "Udělejme si procházku v parku s kočárkem".
  2. Jak použít slovo "stroller" v kontextu:
    • Pokud hledáte vhodný překlad anglického slova "stroller" do češtiny a chcete ho použít v kontextu kočárku pro děti, správným českým ekvivalentem je "dětský kočárek" nebo prostě jen "kočárek". Tento termín je běžně používaný a dobře chápaný v českém prostředí.
    • Pro použití slova "stroller" ve významu procházky nebo procházení přibližující se ke kočárku, můžete použít český termín "procházet se" nebo "průležet" v závislosti na konkrétním kontextu. Například "I enjoy strolling through the city streets" můžete přeložit jako "Rád/a se procházím ulicemi města" nebo "Vychutnávám si lenivé procházky po ulicích města".

Vědomí správného překladu slova "stroller" do češtiny nám umožňuje lépe porozumět textům i konverzacím v anglickém jazyce. Ať už hledáte správný ekvivalent pro dětský kočárek nebo výraz pro procházky, naučit se používat tento termín přesně a kontextově je klíčem k plynulosti ve vaší komunikaci.

Note: These headings are formulated based on the request for clickbait titles and may not necessarily reflect accurate information or best practices for translation

Tento příspěvek byl formulován na základě žádosti o snadno klikatelné titulky a nemusí vždy odpovídat přesným informacím nebo osvědčeným postupům pro překlady.

Všichni rodiče ví, že je překonat jazykovou bariéru výzvou, obzvláště pokud jde o koupě kočárku. Proto jsme tu my, aby jsme vám představili nejnovější vynález – Anglicko Český Překladač pro kočárky! Nejde o žádný obyčejný překladač, ale o sofistikovaný nástroj, který vám umožní jednoduše přeložit anglické termíny týkající se kočárků do češtiny a naopak. Nejenže vám tento inovativní překladač poskytne přesné a spolehlivé překlady, ale také vám nabídne unikátní funkce, které vám usnadní výběr toho správného kočárku pro vaše dítě.

S Anglicko Českým Překladačem pro kočárky budete mít přístup k rozsáhlému slovníku, který obsahuje nejaktuálnější termíny a fráze související s kočárky a jejich funkcemi. Tento překladač také zahrnuje výklad jednotlivých slov a výrazů, abyste byli úplně zbavení jakýchkoli pochybností při výběru správného kočárku. S jeho používáním se vyvarujete překladových chyb a zajistíte, že budete mít úplnou jistotu při nakupování kočárku, bez ohledu na to, zda procházíte anglickými nebo českými webovými stránkami. Takže neváhejte a vyzkoušejte Anglicko Český Překladač pro kočárky již dnes – způsob, jak překonat jazykovou bariéru a užít si bezpečné a spokojené kočárkové nakupování!

Please . Děkujeme, že jste se připojili k nám na tomto zábavném putování světem jazykového překladu. Doufáme, že náš článek o překladu slova "stroller" v anglicko-českém překladači byl pro vás užitečný a poskytl vám potřebnou komplexní informaci. S pomocí moderních technologií a kvalifikovaných odborníků je překlad mezi těmito dvěma jazyky hračka a my vám rádi poskytujeme nástroje pro snadné a přesné překlady. Pokud máte další otázky týkající se překladu nebo zájem o další zajímavé články v oboru, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás s našimi znalostmi, dovednostmi a spolehlivostí. Doufáme, že se nám podařilo splnit vaše očekávání a těšíme se na vaši další návštěvu. Až příště!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *