Co Znamená enormous ? Anglicko-Český Slovník
|

Co Znamená enormous ? Anglicko-Český Slovník

Víte, co znamená "enormous"? Tato anglická slova mohou někdy způsobit zmatek, zejména pokud se s nimi setkáváte poprvé. Ale nebojte se, zde je pro vás "Anglicko-Český Slovník", který vám pomůže rozluštit význam a správné použití tohoto slova a mnoha dalších. V tomto článku se podíváme na význam slova "enormous" a jak ho správně používat. Takže pokud se chcete českou angličtinou vyjádřit s jistotou a bezpečně, jste na správném místě. Připravte se naučit se něco nového a objevte svět anglického jazyka jako profesionál!

Co znamená slovo "enormous" a jak ho použít správně v anglicko-českém slovníku?

Slovo "enormous" patří mezi slova, která často potkáme v anglickém jazyce. Jeho význam je velmi jednoduchý – znamená "obrovský" nebo "ohromný". Toto slovo se často používá k popisu něčeho mimořádně velkého, převratného nebo výjimečného.

V anglicko-českém slovníku se slovo "enormous" může přeložit do češtiny různými způsoby, aby přesně vyjádřilo jeho význam. Například můžeme použít slova jako "ohromný", "nesmírný" nebo "obrovský". Tento výraz můžeme snadno vložit do svého slovníku a použít ho při komunikaci jak na písemném, tak i ústním projevu. Je to skvělý způsob, jak obohatit svou slovní zásobu a efektivně vyjádřit své myšlenky.

Učení se novým slovům je důležitou součástí naší jazykové výbavy. Slovo "enormous" je skvělým příkladem anglického slova, které může přinést nové dimenze do naší komunikace. Vkládejme jej s důvěrou do svých rozhovorů a textů a využívejme ho pro vyjádření všeho, co je nesmírně velkého, důležitého a převratného. Ať je naše angličtina skutečně úchvatná a mimořádná!

Objevte význam slova "enormous" a rozšiřte svou slovní zásobu anglických výrazů!

Víte, co znamená slovo "enormous"? Tento výraz je jedním z těch, které se často používají v anglickém jazyce a znalost jeho významu vám může pomoci lépe porozumět textům, filmům nebo rozhovorům. "Enormous" znamená něco neuvěřitelně velkého, obrovského či ohromného. Tento termín je silným vyjádřením, které přináší do popisu objektů, míst nebo událostí pocit obdivu a úžasu.

Rozšířit svou slovní zásobu o podobné výrazy vám umožní přesněji a živěji vyjádřit své myšlenky v angličtině. Kromě "enormous" existuje ještě mnoho dalších synonym, které mohou popsat velkost či rozsah. Například "gigantic" (obří), "massive" (masivní), "huge" (obrovský) nebo "vast" (rozsáhlý). Každé z těchto slov přináší trochu jiný odstín významu, a tak si můžete vybrat ten nejvhodnější pro váš konkrétní popis.

Slovní zásoba je cenným nástrojem pro každého, kdo se chce pohybovat v anglickém jazyce s jistotou a lehkostí. Znát význam slova "enormous" a dalších podobných výrazů je skvělým začátkem. Rozšiřování svého slovníku vás přiblíží k větší sebevědomí a lepší komunikaci ve světě angličtiny. Přidejte "enormous" a příbuzné výrazy do svého repertoáru a objevte nové možnosti vyjadřování. Buďte si jisti, že váš anglický projev září silou a přesností, a naplňujte vaše komunikační dovednosti na nové, ohromující úrovně.

Takže neváhejte a začněte objevovat význam slova "enormous" a rozšiřovat svou slovní zásobu hned dnes!

Anglicko-český slovník: Výklad a srozumitelné vysvětlení významu slova "enormous"

Termín "enormous" je slovo používané v anglickém jazyce, které má význam "velmi velký", "ohromný" nebo "obrovský". Toto slovo je odvozeno ze středověkého latinského výrazu "enormis", který znamená doslova "mimo normu". V českém jazyce se toto slovo také používá a do češtiny je obvykle překládáno jako "obrovský", "kolosální" nebo "nesmírný".

Slovo "enormous" se používá v různých kontextech, aby se vyjádřila velikost, množství nebo síla něčeho. Může se například používat pro popis fyzických objektů, jako jsou budovy, přírodní útvary nebo vozidla, které jsou mimořádně velké nebo obrovské. Tento termín se také často používá pro vyjádření magnitudy událostí, jako jsou katastrofy, výbuchy nebo bouře, které jsou neuvěřitelně velké nebo rozsáhlé.

Další významovou variantou slova "enormous" je jeho použití pro vyjádření množství nebo rozsahu něčeho. Například se může použít pro popis velkého množství peněz, úsilí nebo informací. Slovo "enormous" také může vyjadřovat intenzitu nebo sílu určitého jevu, jako je bolest, úspěch nebo emoce. V každém případě se jedná o slovo s výrazným významem, které pomáhá vyjádřit něco mimořádně velkého, obrovského nebo významného.

Pokud se chcete dozvědět více o významu slova "enormous" a jeho použití v anglickém jazyce, můžete vyhledat tento termín v anglicko-českém slovníku nebo se poradit s rodilým mluvčím nebo kvalifikovaným překladatelem. Dobré porozumění významu tohoto slova vám pomůže lépe porozumět anglickému jazyku a zlepšit vaši schopnost komunikovat v anglickém prostředí.

Překlad slova "enormous" do češtiny ve slovníku anglicko-českých výrazů

Výraz "enormous" patří mezi ty slova, která nejlépe vystihují impozantní a monumentální velikost. Je to jednoznačně adjektivum používané k popisu něčeho obrovského, mohutného a ohromného. Všechny tyto výrazy mají jedno společné – představují nepředstavitelnou rozměrovou velikost, která překračuje běžnou míru.

V českém anglicko-českém slovníku se výrazy, které by mohly být užívány jako překlad slova "enormous", objevují ve smyslu vyjádření "obrovský", "ohromný" nebo "velký". Tyto překlady mohou být užity pro popis jakýchkoliv věcí či jevů, které mají mimořádnou velikost a jsou významné svou rozměrovou expanzí. Jde například o velikost budovy, objektu, stromu nebo dokonce i o pocitové vnímání intenzity či moci. "Enormous" tudíž proniká do našeho jazyka jako multi-funkční slovo vhodné pro popis toho, co nás překvapuje a zvedá obočí. Je to slovo, které zosobňuje impozantnost a velikost ve své nejsilnější podobě.

Ať už hledáte slovní vyjádření pro překlad či prostě chcete rozšířit svůj anglicko-český slovník, výraz "enormous" je nezbytným přírůstkem do vašeho slovníkového arzenálu. Někdy slova nejsou jen slova, ale klíčem ke vstupu do nových horizontů. S "enormous" budete schopni popsat všechny ty výjimečné a gigantické věci, které vás okouzlí svou ohromnou velikostí. Ať už jde o přírodní úkazy, lidská díla nebo abstraktní pojmy, výraz "enormous" vám přinese jistotu a přesnost ve vašem popisu.

Jak se odlišuje slovo "enormous" od podobných anglických slov ve slovníku?

V anglickém jazyce existuje mnoho slov, která vyjadřují velkost, ale mezi nimi se liší i význam a užití. Jedno takové slovo je "enormous". Pokud se ptáte, co to slovo znamená a jak se odlišuje od jiných, tak jste na správném místě!

První rozdíl, kterým se "enormous" vymyká, je jeho intenzita. Toto slovo se používá k popsání něčeho, co je opravdu velkého, obrovského, až obdivuhodného. Zatímco existuje mnoho synonym, jako například "huge" (obrovský) nebo "gigantic" (gigantický), "enormous" představuje ještě větší rozměry a vyvolává silnější dojem.

Dalším rozdílem, kterým se "enormous" liší od podobných slov, je jeho použití ve spojení s emocemi. Toto slovo může mít silný emocionální náboj a dokáže předat ohromný dojem. Používá se nejen k popsání rozměrů fyzických objektů, ale také k vyjádření velkosti v kontextu emocionálním nebo abstraktním. Například můžeme říct "enormous success" (obrovský úspěch) nebo "enormous joy" (nesmírná radost).

V závěru lze tedy říci, že slovo "enormous" je výjimečným slovem v anglickém slovníku, které vyjadřuje nejen fyzickou velikost, ale také intenzitu a emocionální náboj. Jeho použití přináší do textu sílu a výraznost.

Anglicko-český slovník: Pomoc při správném používání slova "enormous" v češtině

Enormous" je anglické slovo, které se často používá, ale může být pro některé lidi matoucí, zejména při hledání správného českého ekvivalentu. Pokud jste někdy narazili na toto slovo a nevíte přesně, co znamená, nebo jak ho správně používat v češtině, mám pro vás dobrou zprávu. V anglicko-českém slovníku vám pomůžeme rozluštit tajemství tohoto slova a poskytneme vám potřebné informace.

"Enormous" je přídavné jméno, které lze použít k popisu něčeho velkého, obrovského či mohutného. Může se vztahovat k různým věcem, jako jsou objekty, události či situace. Toto slovo v sobě nese silnou konotaci a naznačuje výraznou velikost nebo rozsah dané věci.

Při použití slova "enormous" je důležité si uvědomit jeho míru, která je často silná. Například, když říkáte, že něco je "enormous", znamená to, že je to velmi velké či mohutné. Je dobré si být vědomi jeho významu a používat ho opatrně, aby nedošlo k nedorozumění. Je to velmi silné slovo, které vyžaduje zdůraznění a důkladné zvažování kontextu prostředí, ve kterém ho používáte.

V anglicko-českém slovníku najdete i další ekvivalenty slova "enormous", které vám mohou pomoci při hledání správných českých výrazů. Například "obrovský", "ohromný" nebo "přemrštěný". Můžete také použít synonyma, jako jsou "velký", "mohutný" nebo "rozsáhlý". Použití správného výrazu závisí na kontextu a výkonnosti, kterou chcete popsat. Doufáme, že tento článek vám přinesl užitečné informace o významu slova "enormous" a jeho překladu do češtiny. English-Czech Slovník je skvělým nástrojem pro ty, kteří se chtějí naučit nová slova a zlepšit svou schopnost komunikovat v anglickém jazyce. Mějte na paměti, že "enormous" je jedním z těch slov, která mají široký rozsah významu a je důležité ho používat s ohledem na kontext. Pokud budete mít jakékoliv další otázky ohledně anglických či českých slov, neváhejte se obrátit na náš slovník a zjistit více. Užijte si svou jazykovou cestu a pokračujte ve zdokonalování svých dovedností!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *