Význam slova: breeds  – Anglicko Český Překladač
|

Význam slova: breeds – Anglicko Český Překladač

Všichni jsme se někdy potýkali s překladem slov, která nám unikla v cizím jazyce. Jazyková bariéra je pro mnoho z nás neodmyslitelnou součástí moderního světa. Proto je velmi užitečné mít po ruce spolehlivý překladač, který nám pomůže plynule komunikovat bez ohledu na jazykové rozdíly. V tomto článku se podíváme na význam slova "breeds" a jak ho správně přeložit do češtiny. Představíme vám Anglicko-Český překladač, který vás přesně a efektivně provede tímto jazykovým bludištěm. Připravte se na zajímavou a poučnou cestu do světa jazykových nuancí!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gcd4b8cf8869c24af8a222bef1ed80084525244c03eb6fc1766fd436610d77da6e9bf11212059db6dfbe3403debc14abd9fe5256120c26f080c561d2dca995bf6_640.jpg" alt="Význam slova "breeds" – Jaký je skutečný význam slova v angličtině?">

Význam slova "breeds" – Jaký je skutečný význam slova v angličtině?

Význam slova "breeds" v angličtině je klíčový pro pochopení a komunikaci v oblasti zoologie, především ve spojitosti s chovem a genetickou diverzitou zvířat. Tímto termínem označujeme různé skupiny zvířat, které mají společné charakteristické rysy a jsou považovány za oddělené druhy či varianty. V kontextu "breeds" je důležitá identifikace a kategorizace zvířat podle jejich rasové příslušnosti, genetického zázemí a určitých morfologických či behaviorálních vlastností.

Mnoho zvířat má své vlastní specifické rasy či "breeds", které se vyvinuly v důsledku evoluce a lidského zásahu. Příklady takovýchto ras zahrnují psí plemena, jako jsou labrador, německý ovčák nebo buldog, nebo kočičí plemena, jako je perská kočka, siamská kočka nebo britská krátkosrstá.

V praxi je význam slova "breeds" zásadní pro odborníky, chovatele a milovníky zvířat, kteří se zajímají o zlepšování specifických vlastností a kvalit u konkrétních zvířat. Překlad této slovní zásoby do češtiny přináší možnost lépe komunikovat a sdílet informace o jednotlivých rasách, jejich vývoji a využití v různých oborech, jako je například zemědělství, sport či terapie. Chcete-li se dozvědět více o anglických slovech a jejich významu, navštivte naši stránku "Anglicko Český Překladač".

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gd4b412400fe0e69c816defd4e1567042a0d5374d62b166ee4e4f265b641ffa1ea1677cb10627e60a26f464dee17616430d2c19b67655000848ec83162eda6f14_640.jpg" alt="Anglicko-český překladač – Rychlé a přesné překlady pro výraz "breeds"">

Anglicko-český překladač – Rychlé a přesné překlady pro výraz "breeds"

Není nic frustrujícího, než se pokoušet přeložit slovo, které přímo nemá český ekvivalent. Jedním z takových slov je "breeds". Pokud se chcete dozvědět, jak správně přeložit toto slovíčko, jste na správném místě!

Překladem pro výraz "breeds" je v češtině slovo "plemena". Jedná se o termín, který se používá v kontextu zvířat, zejména u domestikovaných druhů. Plemena jsou skupiny zvířat, která se vyznačují společnými fyzickými vlastnostmi, chovatelským účelem nebo oblastí původu.

Pokud jste například zvědaví na plemena psů, můžete se dozvědět o různých plemenech, jako jsou německý ovčák, labrador retriever, buldok a mnoho dalších. Každé plemeno má specifické vlastnosti, které je odlišují od ostatních. Například některá plemena jsou známá svou loajalitou a věrností, zatímco jiná jsou vynikající společníci s dětmi.

Pokud hledáte spolehlivý a rychlý anglicko-český překladač, který vám pomůže s překladem slova "breeds" a mnoha dalších slov, jste na správném místě. Naše překladatelská služba vám nabízí přesné překlady s ohledem na význam a kontext, ve kterém je slovo používáno. Bez ohledu na to, zda potřebujete překlady pro osobní nebo obchodní účely, můžete se spolehnout na naši odbornost a zkušenost.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gab0c7b798626a9448a978c54ce01b6e9bf21c5ae899da4002e892bb39506bba1f7b387c2a75fa94069340a3b23054756e3c3e2862bb3167922e7244f3d1971aa_640.jpg" alt="Vyhledávání významu slova "breeds" – Nejlepší online nástroje pro překlad z angličtiny do češtiny">

Vyhledávání významu slova "breeds" – Nejlepší online nástroje pro překlad z angličtiny do češtiny

Breeds, jedno z těch slov, která si často vyslechneme, ale někdy se může zdát trochu záhadné. Co přesně tento termín znamená a jak jej přesně přeložit do češtiny? Pro ty, kteří se potřebují dozvědět víc, máme pro vás skvělé online nástroje, které vám mohou pomoci s touto otázkou.

První nástroj, který můžete vyzkoušet, je online anglicko-český slovník. Tato praktická pomůcka vám poskytuje rychlý a přesný překlad slova "breeds" do češtiny. Stačí zadat požadované slovo a slovník vám okamžitě nabídne překlad. Můžete si být jisti, že tento nástroj využívá nejnovější jazykové technologie a poskytuje spolehlivé výsledky.

Dalším užitečným online nástrojem je překladač Google Translate. Tento oblíbený nástroj vám umožňuje překládat nejen jednotlivá slova, ale i celé věty a texty. Stačí vložit slovo "breeds" do vstupního pole a vybrat jazykovou kombinaci (angličtina-čeština). Google Translate vám okamžitě překládá slovo a zobrazuje výsledek. Můžete také upravovat překlady a poslouchat výslovnost, což je skvělé, pokud se nový jazyk učíte.

Ať už použijete kterýkoli z těchto nástrojů, můžete se spolehnout na jejich vysokou kvalitu a přesnost. Pamatujte, že i když jsou tyto online překladače skvělým zdrojem informací, nejsou stoprocentně dokonalé a mohou se vyskytnout odchylky. Přesto jsou však neocenitelným pomocníkem při hledání významu slova "breeds".
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g93e05dab504d97a2c3f8a2dd3091ce805f3f9299dd923e414f75cd18863b17d30f679fb8b6c640493ca5bbfe3cbee649788e38386ae466ed51b63b73500c311b_640.jpg" alt="Přesný význam slova "breeds" – Odhaluje anglicko-český překladač">

Přesný význam slova "breeds" – Odhaluje anglicko-český překladač

Existuje mnoho slov a frází v anglickém jazyce, které mohou být překládány do češtiny s různými významy a odstíny. Jedním z takových slov je "breeds". Přesný význam tohoto slova může být odhalen pomocí anglicko-českého překladače, který je výborným nástrojem pro výuku angličtiny českým rodilým mluvčím.

Výraz "breeds" je podstatné jméno, které označuje různé druhy nebo odrůdy živočišných či rostlinných populací. Může se používat ve vztahu k chovu zvířat, jako jsou pes, kočka, nebo dokonce dobytek. Například, když hovoříte o psovi, slovo "breeds" může označovat různé plemena jako například německý ovčák, labrador retrívr nebo buldok. Stejně tak se slovo "breeds" může používat pro rostliny, jako jsou růže, nebo pro chov dobytka, jako jsou krávy či další hospodářská zvířata.

Anglicko-český překladač je skvělým nástrojem pro ty, kteří se snaží porozumět významu slova "breeds". Mnoho osob již využívá online překladačů, jako je tento, k dosažení správného a přesného překladu z angličtiny do češtiny. Pomocí tohoto nástroje mohou uživatelé snadno vyhledat správný význam daného slova a získat důvěru při překládání textu. Překladače jsou užitečnými pomocníky pro všechny, kteří se chtějí zdokonalit ve znalosti anglického jazyka a překládat s větší lehkostí a přesností.

Jak interpretovat slovo "breeds" – Nejlepší překlad a význam ve slovnících

Pokud se zajímáte o anglický jazyk a chcete se dozvědět nejlepší překlad a význam slova "breeds", jste na správném místě. Slovo "breeds" je anglický výraz, který se používá v různých kontextech a může mít různé významy. Zde vám přinášíme nejlepší překlad a význam ve slovnících, abyste měli lepší představu o tom, co tímto slovem vlastně myslíme.

Překladem slova "breeds" do češtiny je výraz "plemena". Tento termín se často používá v souvislosti se zvířaty, především s ohledem na různá plemena psů, koček nebo koní. Plemena představují skupiny zvířat, která mají společné vlastnosti a charakteristiky a jsou chována v rámci určitého druhu.

Ve slovníku najdete další významy slova "breeds", které mohou být relevantní v jiných kontextech. Například se může jednat o přechodné sloveso, které znamená "rozmnožovat se" nebo "vytvářet" něco specifického. Toto je však méně běžné použití ve srovnání s významem spojeným se zvířaty.

Věříme, že jsme vám pomohli s interpretací slova "breeds". Pokud máte další otázky nebo potřebujete další překlady či výklady, neváhejte se na nás obrátit. Jsme zde, abychom vám pomohli porozumět angličtině a českému jazyku lépe.

Breeds v angličtině – Přesný český překlad a význam

Slovo "breeds" je speciální termín používaný v angličtině, který popisuje různé druhy a odrůdy zvířat. V oblasti chovu zvířat, jako jsou psi, kočky a koně, se slovo "breeds" používá k označení konkrétních ras či plemen. Rozlišuje se na základě unikátních charakteristik, jako je tvar těla, velikost, zbarvení a povaha. Díky různým příznakům určité plemeno může být ideální pro konkrétní účely, jako je lovecká práce, společník, pracovní zvíře, show nebo sport.

Význam slova "breeds" v angličtině je tedy spojen se širokou škálou rozličných ras a plemen zvířat. Mnohé z těchto plemen jsou známé po celém světě a mají své vlastní charakteristické vlastnosti a vlastní názvy v češtině. Při hledání přesného českého překladu je důležité vzít v úvahu tyto jedinečné rysy a najít vhodný ekvivalent, který zachovává význam a specifika jednotlivých plemen. Díky správnému překladu můžeme přesně a jasně diskutovat o jednotlivých plemenech a jejich charakteristikách i pro potřeby českého publika. Najít správný překlad "breeds" tedy zajišťuje přesnost a srozumitelnost ve světě chovu zvířat. Děkujeme, že jste si přečetli náš článek o významu slova "breeds" v anglicko-českém překladači. S nadějí doufáme, že vám poskytl užitečné poznatky a pomohl vám lépe porozumět tomuto slovu a jeho významu ve spojení s chovem a selekcí zvířat.

Nabízíme širokou škálu překladových a jazykových služeb, které vám mohou pomoci překonat jakékoli jazykové bariéry. Bez ohledu na to, zda potřebujete překlad dokumentů, sestavování webových stránek nebo jiné copywritingové služby, jsme tu, abychom vás podpořili.

Svou dlouholetou zkušeností jako expertní kopírák jsme si vybudovali pověst spolehlivosti a kvality. Naše cílem je poskytovat našim klientům prvotřídní pomoc a služby při práci s texty a překlady. Jsme tu pro vás, abychom vám zajistili, že vaše sdělení bude přesné, efektivní a jasně dorozumitelné.

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, zaručujeme vám kvalitu, spolehlivost a profesionální přístup. Nechceme, abyste museli přemýšlet o jazykových bariérách, a proto s nadšením překonáme tuto překážku společně.

Pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete bližší informace, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu, abychom vám pomohli s vašimi překladovými a kopírovacími potřebami. Děkujeme ještě jednou za váš zájem a pevně doufáme, že vás naše služby osloví.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *