garment  – Co to znamená? Anglicko Český Překladač
|

garment – Co to znamená? Anglicko Český Překladač

Víte, že i ty nejmenší slovíčka mohou přinést velkou změnu do našeho každodenního života? Jedno z nich je "garment". Znáte ho alespoň částečně, jak ho vidíme ve své mateřštině, češtině. Ale jak toto slovíčko přesně přeložit do angličtiny? Svému cíli se s vámi dnes přiblížíme díky anglicko-českému překladači, který se zabývá tímto konkrétním slovem. Připravte se na fascinující objevování jazykových nuancí a připraveni si být? Změňme svět jedním slovem najednou!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/gd557c7c168ad0fe5e17702a12eaae32ccb723468e6abbb18bc593d1ac1ba59be3259633b8e6708bf3d8ce62b6ac36c26328738a4c351a62a1408bf24e8683dda_640.jpg" alt="1. Jaký je význam slova "garment" a jak ho přeložit do češtiny?">

1. Jaký je význam slova "garment" a jak ho přeložit do češtiny?

Možná jste se setkali s tímto slovem a chtěli byste si být jisti, jak ho správně použít. Slovo "garment" je anglický výraz, který se používá k označení oblečení nebo oděvu. Zahrnuje všechny druhy oděvů, od šatů a kalhot až po trička a svetry.

Při překladu slova "garment" do češtiny můžeme použít několik různých termínů, které se hodí k danému kontextu. Například můžeme použít slovo "oděv", které je obecným termínem pro jakýkoli kus oblečení. Další možností je slovo "šat", které se používá zejména pro formální nebo elegantní oděvy, jako jsou róby nebo večerní šaty.

Pamatujte si, že správný překlad závisí na tom, jaký druh oděvu chcete vyjádřit. Je důležité vzít v úvahu kontext a přesné významové nuance daného slova. Vždy je dobré konzultovat s odborníkem na jazykovou problematiku, abyste byli si jisti, že význam slova "garment" se přenáší do češtiny správným způsobem.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g7f88d873664b91b03c2fd2aa6121a83b180ecafb10f45cbaad6c402d890995d1490eb91b9da3cda2fcf708751a9bb4878f76cef7e21e721077891a67be2e27a9_640.jpg" alt="2. Hledáte anglicko-český překlad slova "garment"? Zde je vše, co potřebujete vědět!">

2. Hledáte anglicko-český překlad slova "garment"? Zde je vše, co potřebujete vědět!

Jste často při studiu anglického jazyka nebo při čtení zahraničních textů narazili na slovo "garment" a nejste si úplně jistí jeho významem? Nezoufejte! V tomto článku vám přinášíme vše, co potřebujete vědět o tomto slovu a jeho českém ekvivalentu.

"Garment" je anglický výraz, který se používá k označení oblečení nebo oděvu obecně. Může se jednat o jakékoli kusy oblečení, od šatů a sukní, přes košile a kalhoty, až po doplňky jako šály nebo rukavice. Jedná se tedy o velmi široký pojem, který zahrnuje vše, co si můžeme na sebe obléknout.

V češtině se pro slovo "garment" používá překlad "oděv". Pod tímto termínem se zahrnují všechny druhy oblečení, které si můžeme nasadit na tělo. Toto slovo tedy může být použito pro označení všech kategorií oděvních předmětů, podobně jako v angličtině.

Doufáme, že jsme vám poskytli dostatečně jasné informace o významu slova "garment" a jeho českém ekvivalentu "oděv". Pokud máte jakékoli další dotazy ohledně překladu nebo potřebujete pomoci s dalšími slovy, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g2e5742fde5ac671fea829f312bb7893d801c2b6d97bb0076539e82625651960c7b2b27e7d01e80fa9fc17c433a87782c2cf68c794e26d4ffa5d5c3c2e5b49321_640.jpg" alt="3. Nejdůležitější informace o slově "garment" a vhodné překlady do češtiny">

3. Nejdůležitější informace o slově "garment" a vhodné překlady do češtiny

Svět jazyků je fascinující, a jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších jazyků je angličtina. V dnešní době je důležité mít přístup k překladům od profesionálů, aby bylo možné porozumět různým slovům a frázím ve správném kontextu. Jedním z takových slov je "garment".

Garment je anglické slovo, které se používá k označení oblečení, oděvu nebo šatstva. Toto slovo se vztahuje na jakýkoli druh oděvu, včetně triček, kalhot, sukní, kabátů, plavek a dalšího oblečení. Slovo "garment" se často používá v módním průmyslu, při popisu materiálu a stylu oblečení.

Pokud hledáte vhodné překlady do češtiny, máte možnost vybrat z několika variant. V češtině můžeme slovo "garment" přeložit jako "oděv", "šaty" nebo "oblečení". Výběr správného překladu závisí na kontextu věty a záměru, kterým chcete slovo použít. Buďte ale vždy opatrní, abyste vybrali správný překlad, který bude vyhovovat vašim potřebám.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g2b3747c8d114a3bb980706a8c69bcc3beff9dc1c1ae0363944f80cca63f3f58fb48986a8275b38c43aac9fbd279b207bf91244f546970d67c929d3e29dabae7c_640.jpg" alt="4. Potřebujete překlad slova "garment"? Zjistěte význam a najděte správný český ekvivalent!">

4. Potřebujete překlad slova "garment"? Zjistěte význam a najděte správný český ekvivalent!

Whether you’re a language enthusiast, a frequent traveler, or a professional in the fashion industry, you may find yourself needing to translate the word "garment" from English to Czech. In this post, we’ll explore the meaning of "garment" and help you find the correct Czech equivalent. As an expert copywriter with a decade of experience, I will provide you with accurate information and useful translation resources.

Garment, in its simplest definition, refers to an article of clothing or a piece of attire that is worn on the body. It encompasses a wide range of items such as shirts, dresses, pants, jackets, and more. This versatile term is often used in the context of fashion design, retail, and manufacturing, as well as everyday conversations. Translating "garment" into Czech can be done by using the word "oděv" or "šat." Both of these Czech terms capture the essence of clothing and can be used interchangeably depending on the specific context.

If you’re looking for more translations or want to explore the depths of the Czech language, there are several reliable online resources available. Websites such as Linguee, Oxford Dictionary, and Reverso Context offer comprehensive bilingual dictionaries, example sentences, and detailed explanations. Additionally, smartphone applications like Google Translate and Duolingo can be incredibly handy when you’re on the go. With these tools at your disposal, you can confidently navigate the linguistic landscape and accurately communicate the concept of "garment" in Czech.

5. Jak správně přeložit anglické slovo "garment" a používat ho ve větách?

V překladu z angličtiny do češtiny se slovo "garment" správně překládá jako "oblečení". Toto slovo se používá k popisu jakéhokoli druhu oděvu, který se nosí na těle. "Garment" může zahrnovat různé typy oblečení, například šaty, kalhoty, košile nebo kabáty.

Používání slova "garment" ve větách je snadné a může přidat vášmu projevu na oblečení sofistikovanost. Níže jsou uvedeny příklady vět, které vám pomohou porozumět a používat správně toto slovo:

  • Mám rád její nové modré oblečení.
  • Tento obchod prodává značkové oblečení.
  • Potřebuji si vybrat vhodné oblečení na večerní akci.

Slovo "garment" může být také často používáno ve spojení s dalšími slovy, jako například "garment industry" (textilní průmysl) nebo "garment factory" (oblečení továrna). Použití tohoto slova v různých kontextech vám umožní vyjádřit se přesně a mnohostranně o oděvních předmětech.

6. Význam a překlad slova "garment" do češtiny: Získejte přesný překlad s použitím nejnovějších překladačů!

Garment je slovo anglického původu, které se často používá v oblasti módy a odívání. Tento termín se odkazuje na libovolný kus oblečení, který se obvykle nosí na těle. Slovo "garment" se běžně používá pro jakýkoli druh oděvu, včetně triček, kalhot, sukní a šatů. Je to univerzální termín, který zahrnuje jakýkoli typ a styl oděvu.

Význam slova "garment" do češtiny lze přeložit jako "oděv" nebo "oblek". Při překladu tohoto slova je důležité dbát na kontext, ve kterém se používá. Například, pokud se hovoří o pracovním oděvu, může být příhodnější použít termín "pracovní oděv" nebo "pracovní oblek". V případě, že se jedná o formální nebo elegantní oděv, může být vhodné použít termín "oblek" nebo "šaty".

Máte problémy s překladem slova "garment" do češtiny? Nezoufejte! S použitím nejnovějších online překladačů můžete získat přesný překlad tohoto termínu. Tyto překladače vám mohou pomoci přeložit slovník i fráze z angličtiny do češtiny a naopak. Díky širokému výběru těchto nástrojů můžete snadno najít ten, který odpovídá vašim potřebám a získat tak přesný překlad za pouhé sekundy. Doufáme, že náš článek "Garment – Co to znamená? Anglicko Český Překladač" vám poskytl jasný pohled na význam tohoto anglického slova. Překladatelský svět může být však občas matoucí a slova jako "garment" mohou představovat jistou výzvu. Doufáme, že jsme vám pomohli porozumět tomuto termínu a poskytli vám důvěryhodné překlady, které vám usnadní hledání správného výrazu. Pokud byste měli další otázky ohledně překladů či jazykových nesrovnalostí, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme s vašimi překladatelskými potřebami a zajistíme vám přesné a spolehlivé výsledky.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *