Význam Slova“ poise “ Anglicko-Český Překladač
|

Význam Slova“ poise “ Anglicko-Český Překladač

V každodenním životě se často setkáváme se slovy, která nás překvapí, zaujmou nebo nám zanechají otazník nad jejich skutečným významem. A právě proto je tu pro vás anglicko-český překladač slova "poise". Tento nástroj vám umožní rychle a snadno získat přesný anglicko-český překlad tohoto zajímavého slova, které v mnoha situacích může hrát důležitou roli. Jak se používá slovo "poise" v různých kontextech a co přesně znamená? Přečtěte si náš článek a objevte význam této slovní perličky, která vás určitě zaujme i v praxi.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g5786178592ba0262006b5652594fd283bccf549bbef9daf5c32d6e650e909c21f55eb0353ecbfc65fe586d61bc7a09e3f54cc3ec976de068cfa40362bbccf355_640.jpg" alt="Význam slova "poise" – Anglicko-český překladač pro lepší porozumění">

Význam slova "poise" – Anglicko-český překladač pro lepší porozumění

Význam slova "poise" je často nejasný a překládá se do českého jazyka různými způsoby. Pokud se vám stává, že se potýkáte s tímto slovem v anglickém textu a chcete ho lépe porozumět, tak právě pro vás máme perfektní řešení. Naše Anglicko-český překladačská aplikace vám poskytne přesný překlad tohoto slova i mnoha dalších.

Co tedy slovo "poise" znamená? Ve významovém slovníku můžeme najít vyjádření, jako je "klidná, vyrovnaná postava nebo držení těla", ale také "psychická stabilita nebo jistota". Je to slovo, které přináší dojem rovnováhy a harmonie.

V naší Anglicko-českém překladači můžete snadno najít přesný český ekvivalent pro anglické slovo "poise". Překladač vám nabízí různé možnosti, včetně významů, synonym a využití ve větách. Můžete si také zobrazit rozšířené významy a kontext, abyste lépe porozuměli celkovému významu tohoto slova. Použitím naší překladové aplikace se můžete snadno vyhnout možným chybám při překladech a získáte tak přesný a správný význam anglického slova "poise" ve vašem vlastním jazyce.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g36b3bea15415834e9badc20323d793e136e0c0567d470d1446c67abf8968bcfa0a1f2d1f38b9e5c3d0b18cffdb222279eb882554b296b478e5cbd0492f79e50c_640.jpg" alt="Jak přesně přeložit slovo "poise" z angličtiny do češtiny?">

Jak přesně přeložit slovo "poise" z angličtiny do češtiny?

Chcete-li přesně přeložit slovo „poise“ z angličtiny do češtiny, je důležité mít na paměti jeho význam a kontext, ve kterém se používá. „Poise“ je anglické slovo, které může mít několik významů, a proto je důležité najít ten správný překlad, který přesně vyjadřuje jeho podstatu.

Jeden z významů slova „poise“ se týká fyzické či psychické rovnováhy a stabilitu. Tento význam je spojen s tím, jak se někdo pohybuje nebo jak se chová v dané situaci. Může se také vztahovat k vnitřní klidu a sebejistotě, kterou někdo vyzařuje v každodenním životě. Klíčovým překladem pro tento význam slova „poise“ by mohl být český ekvivalent „klidnost“ nebo „přizpůsobivost“, který zachycuje jeho podstatu a význam pro daný kontext.

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g768246dbc6f51590c0955b6e81e50493e69f26b1a45811d3f7a1734d0b444aa594e6b8eea301f6dd980935c6f13c376e29a0d3ead6f45ea396f82cbe88739833_640.jpg" alt="Anglicko-český překladač: Výklad a synonyma slova "poise"">

Anglicko-český překladač: Výklad a synonyma slova "poise"

Význam slova "poise" v anglicko-českém překladu má brilantně odrazit jedinečný význam této slovní jednotky. "Poise" je především synonymem pro vyváženost, stabilitu a ztíženou váhu. Toto slovo je často používáno v kontextu fyziky, kde označuje stav tělesa v klidu, kdy působí rovnovážné síly. Jedná se o stav, ve kterém je objekt stabilní a připravený na pohyb či akci. Jako překlad může být "poise" také chápáno jako eleganci, ladnost či důstojnost.

Význam slova "poise" se však neomezuje pouze na oblast fyziky. V jazyce může slovo "poise" označovat také duševní rovnováhu nebo klidnou a vyrovnanou povahu. Je to stav, ve kterém se člověk cítí pohodlně a sebejistě, a dokáže se tak přirozeně vyrovnat s různými situacemi a výzvami života. "Poise" může být také interpretováno jako nadřazená elegance nebo grácie, která se projevuje ve vystupování nebo projevu jedince.

Všechny tyto významy slova "poise" v anglicko-českém překladu lze považovat za vzácné a výjimečné, a jejich přesný překlad vyžaduje znalosti a jemnost jazyka. Nezáleží na tom, zda hovoříme o fyzické nebo emoční rovnováze, překlad slova "poise" z angličtiny do češtiny je důležitým aspektem porozumění a interpretace tohoto výjimečného termínu. Kvalifikovaný anglicko-český překladatel je klíčem k tomu, aby se do překladu dostalo bohatství a nuance významu "poise" ve všech jeho formách a kontextech.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/gae5fce91e032ca2c8f4089b7679980b30ceea6f4358135c5f71aebaf75a8c87e6ca043bd78ab16bc864fbdf84205d42edab9c38ee33f24c62333dc2c83948bdc_640.jpg" alt="Různé významy slova "poise" a jak je správně přeložit do češtiny">

Různé významy slova "poise" a jak je správně přeložit do češtiny

Výraz "poise" je mnohoznačný a má různé významy v anglickém jazyce. Přestože se jedná o relativně krátké slovo, může se používat ve více různých kontextech a mít různé významy. Níže uvádím několik příkladů a možných překladových variant do češtiny.

  1. Význam "poise" jako slovesa: Ve verbálním tvaru se "poise" používá k vyjádření rovnováhy, stabilitu nebo důstojnost v pohybu nebo chování. Například: "She poised herself gracefully on the balance beam" (Elegantně se ustavila na vyvážecí tyči). Český překlad by mohl být "udržovat rovnováhu" nebo "ustavit se elegantly".

  2. Význam "poise" jako podstatného jména: Jako podstatné jméno se "poise" může používat ke zdůraznění graciózního chování nebo sebejistoty někoho. Například: "She carried herself with poise and confidence" (Nosila se s elegancí a sebejistotou). V češtině by se tato významová složka "poise" mohla přeložit jako "elegance" či "gracióznost".

Význam tohoto slova je tedy závislý na kontextu a možností je vícero. Je důležité vybrat správný překlad, který bude co nejpřesnější a zachytí podstatu výrazu "poise".

Přesný význam slova "poise" a jak ho použít ve správném kontextu

Přesný význam slova "poise" představuje stav rovnováhy, stabilitu a sebejistotu. Tento výraz se často používá v anglickém jazyce, a proto je důležité si jej správně přeložit do češtiny, abychom předešli nedorozumění.

"Poise" může být použito v různých kontextech, zejména ve spojení s fyzičkou či emocionální stabilitou. Například, když mluvíme o rovnováze těla při cvičení nebo o sebejistotě při veřejném vystoupení, může se použít slovo "poise". Avšak, také může představovat "chladnou hlavu" nebo "sebeovládání" v různých situacích, jako je například vyjednávání nebo řešení konfliktů.

Je třeba si však uvědomit, že kontext je klíčový pro správné použití tohoto výrazu. Proto je důležité mít kvalitní anglicko-český překladač, který nám pomůže pochopit přesný význam slova "poise" a použít ho ve správném kontextu. S tímto překladačem můžeme získat přesné a spolehlivé překlady, které nám pomohou lépe porozumět a komunikovat v angličtině.

Jak správně použít anglicko-český překladač pro slovo "poise" a získat nejlepší výsledek

Význam slova "poise" v anglicko-českém překladači může být občas obtížný najít. Je to mnohostranné slovo, které má několik významů a kontextů. Proto je důležité používat překladač správným způsobem, abyste získali co nejlepší výsledek.

Za prvé, je důležité si uvědomit, že "poise" se může překládat jako "vyrovnanost", "přesnost" nebo "elegance". Při použití překladače je důležité zadat správný kontext, abyste dostali správné významy. Například, pokud hledáte význam slova "poise" ve větě "She moves with poise", překladač by měl vybrat význam "elegance".

Další věcí, na kterou je třeba myslet, je, že "poise" může být také podstatné jméno nebo sloveso. Při používání překladače je důležité vybrat správnou gramatickou formu. Například pokud chcete přeložit větu "She has great poise", musíte zkontrolovat, jestli je správně vybráno podstatné jméno nebo sloveso v překladu.

Použití anglicko-českého překladače pro slovo "poise" může být složité, ale správný přístup vám pomůže získat nejlepší výsledek. Ujistěte se, že zadáváte správný kontext a vybíráte správnou gramatickou formu a nezapomeňte na různé možné významy tohoto mnohostranného slova. Doufáme, že náš článek o významu slova "poise" ve spojení s anglicko-českým překladačem "Význam Slova" vám poskytl užitečné informace. Je důležité si uvědomit, že "poise" znamená vyrovnanost, vznešenost a jistotu. Tato výzva překladu není snadná, ale díky profesionálnímu anglicko-českému překladači "Význam Slova" můžete snadno a přesně překládat slova a vyjadřovat se tak, abyste přesně vystihli jejich význam. Jeho uživatelsky přívětivé rozhraní a pokročilé funkce vám umožní rychle nalézt správný překlad a "poise" se vám tak stane přirozenou součástí vaší angličtiny. Od teď už nebudete přemýšlet nad správným výrazem, důvěřujte "Významu Slova" a získejte jistotu ve vašem překladu.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *