pocket  – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač
|

pocket – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač

Víte, že anglický výraz "pocket" v češtině znamená kapsa? Ano, zcela stejný termín, který denně používáte, nyní získává nový význam. Pokud jste někdy potřebovali překlad slova "pocket" a nevěděli, jak ho správně vyjádřit v češtině, nemusíte se dál tápat. Vítám vás ve světě "pocket – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač", kde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o tomto obecně známém slově. S naším překladačem se otevírají nové možnosti porozumění a komunikace. Připravte se na osobní zážitek, který vám pomůže rozšířit vaše lingvistické schopnosti a porozumění anglicko-českému jazyku. Je na čase, abychom umístili "pocket" do naší kapsy a využili ho k našemu prospěchu. Připojte se a objevte svět překladu s "pocket – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač".
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/4PNYQ7-252B7wA-253D.jpg" alt="1. Co je to "pocket" a jak jej správně používat? Naučte se pomocí anglicko-českého překladače">

1. Co je to "pocket" a jak jej správně používat? Naučte se pomocí anglicko-českého překladače

Pokud jste někdy narazili na slovo "pocket" a nejste si jisti, co to znamená, nezoufejte! V tomto příspěvku se dozvíte všechno, co potřebujete vědět o této anglické frázi a jak ji správně používat. Abychom vám usnadnili porozumění, přinesli jsme i anglicko-český překladač, který vám pomůže překládat slovo "pocket" do češtiny a naopak.

Takže, co vlastně znamená slovo "pocket"? "Pocket" je anglický výraz, který v překladu znamená "kapsa". Používá se k označení malého prostory nebo kapsy, obvykle na oblečení nebo v případě batohů a tašek. Například, když říkáme "He reached into his pocket", znamená to, že sahá do své kapsy. Nejčastěji se slovo "pocket" používá v anglickém jazyce ve spojení s oblečením, jako jsou kalhoty, sukně nebo šaty.

Naštěstí, pokud nejste zkušený anglický mluvčí, můžete využít anglicko-český překladač, který vám pomůže přeložit slovo "pocket" do češtiny a naopak. Překladač vám umožní snadno komunikovat s anglickými mluvčími a porozumět jejich řeči. Ujistěte se, že máte správný překladač a zkoušejte si překlady, abyste se stali lepšími v porozumění anglickému jazyku.

Doufáme, že jsme vám pomohli pochopit význam slova "pocket" a jak ho správně používat. S naším anglicko-českým překladačem na dosah ruky budete schopni komunikovat s anglickými mluvčími bez obtíží. Nezapomeňte si zapsat nové slovo do svého slovníku a trénujte časté fráze, abyste se stali ještě lepšími v angličtině.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/WNmLIJJW5bpdsY-253D.jpg" alt="2. Nejlepší anglicko-český překladač pro slovo "pocket". Získejte okamžité překlady a významy!">

2. Nejlepší anglicko-český překladač pro slovo "pocket". Získejte okamžité překlady a významy!

Hledáte doplněk do svého anglicko-českého slovníku? Potřebujete okamžitý překlad a význam slova "pocket"? Nezoufejte! Nejlepší anglicko-český překladač pro toto slovo je tu pro vás!

"Pocket" je anglické slovo, které se překládá do češtiny jako "kapsa". Může to být buď ta na vašem oblečení, nebo malý prostor pro uložení věcí. Pokud hledáte další významy slova "pocket", náš anglicko-český překladač vám poskytne různé možnosti, jako například "kapsička" nebo "kapsička na oblečení".

Náš překladač je okamžitý a spolehlivý, takže si můžete být jisti, že překlad bude přesný a přesně vyhovovat vašim potřebám. Už se nemusíte obávat, že použijete nesprávný překlad nebo ztratíte význam slova "pocket". S námi je překlad jednoduchý a bezproblémový. Vyzkoušejte nyní náš nejlepší anglicko-český překladač pro slovo "pocket" a získejte okamžité překlady a významy!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/tjHYg-253D.jpg" alt="3. Jak funguje "pocket" a co znamená v češtině? Překládejte s lehkostí!">

3. Jak funguje "pocket" a co znamená v češtině? Překládejte s lehkostí!

Pocket" je praktický a oblíbený nástroj pro ukládání a organizování obsahu na internetu. Je to webová aplikace, která umožňuje uživatelům uložit odkazy, články, videa a další materiály do jednoho virtuálního "kapsáře", který je k dispozici na všech zařízeních s připojením k internetu. Pocket umožňuje uživatelům přístup ke svému obsahu kdykoliv a odkudkoliv.

Překládání s pomocí Pocketu je snadné a pohodlné. Pokud narazíte na cizí text, který byste rádi přeložili do češtiny, jednoduše ho uložte do svého "kapsáře". Poté můžete použít integrovanou funkci překladu, která vám poskytne rychlý a přesný překlad do češtiny. Uživatelé mohou také využívat možností formátování textu a nástroje pro organizaci a vyhledávání uloženého obsahu.

S Pocketem můžete překládat veškerý text, ať už se jedná o články, blogy, sociální média nebo webové stránky. Jeho přehledné a intuitivní rozhraní usnadňuje rychlou a efektivní práci s obsahem. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník nebo pokročilý uživatel, Pocket vám umožní přeložit a organizovat text s lehkostí.

Přidávejte do svého života jednoduchost překladu a organizace textu s pomocí aplikace Pocket a objevte nové možnosti v práci s obsahem.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/ly6-252BrLDBTNc6IvQXRqiWPCDdQp3HGjE-253D.jpg" alt="4. Brilantní anglicko-český překladač na výraz "pocket". Nezmeškejte žádný význam!">

4. Brilantní anglicko-český překladač na výraz "pocket". Nezmeškejte žádný význam!

Pokud hledáte překlad anglického výrazu "pocket" do češtiny, jste na správném místě! Tento brilantní anglicko-český překladač vám umožní zjistit význam tohoto slova a nikdy nezmeškáte jeho správný význam!

"Pocket" je anglické slovo, které se v češtině překládá jako "kapsa". Tento výraz se používá k označení malého a uzavřeného prostoru na oblečení, tašce nebo jiném předmětu. Kapsa slouží k uchování drobných předmětů, jako jsou klíče, mince, mobilní telefony nebo dokonce tužky. Je to velmi užitečný prvek ve většině oděvů a mnoha předmětech, které nosíme každý den.

V oblasti módy se také používá slovní spojení "pocket-style", které označuje oblečení nebo doplňky s přidanými kapsami. Tyto kapsy mohou být pouze dekorativní nebo skutečně funkční, záleží na designu a účelu oblečení. Například džíny s mnoha kapsami jsou populární pro svou praktičnost a styl.

Nyní, když víte, co výraz "pocket" znamená, můžete s jistotou používat anglicko-český překladač a komunikovat bez jakýchkoli jazykových bariér. Nezapomeňte, že kapsa je vždy po ruce, a tak by vám neměla uniknout žádná významná informace!
<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-sNSP3YiYLoPHyPjQSv6UsWlO/user-hQN0PtkDeA16a1HcbZ7REzXV/img-dt2mCX0kOb0CjHHt3oebSjRs.png?st=2023-10-27T19%3A16%3A43Z&se=2023-10-27T21%3A16%3A43Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-27T20%3A16%3A43Z&ske=2023-10-28T20%3A16%3A43Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=3fAk9NBD7fTEKaO2%2Br9prL8G%2Bw9IzGKFX1I%2B6M6jozo%3D" alt="5. Máte problém s překladem výrazu "pocket"? Zkuste náš anglicko-český překladač a získejte jasnost hned teď!">

5. Máte problém s překladem výrazu "pocket"? Zkuste náš anglicko-český překladač a získejte jasnost hned teď!

Víte, že překlady některých slov mohou být opravdu matoucí? Jedno z těchto slov je "pocket". Pokud jste někdy měli problém s překladem tohoto výrazu z angličtiny do češtiny nebo naopak, nezoufejte! Máme tu pro vás řešení – náš anglicko-český překladač!

Náš překladač je speciálně navržený tak, aby vám pomohl s překlady a významy slov, jako je "pocket", které mohou být zavádějící. S naším překladačem budete mít jasnost okamžitě! Nahraďte vášeň za neustálým vyhledáváním správného významu slova "pocket" snadno a rychle.

S naším nástrojem budete mít možnost hledat nejen přesný překlad, ale také různé významy slova "pocket". Můžete si být jisti, že získáte úplný a přesný význam, který potřebujete. Bez ohledu na to, zda hledáte význam ve spojení s oblečením nebo například s technologií, naše anglicko-český překladač vám poskytne výsledky, které hledáte. Nečekejte a vyzkoušejte jej již dnes!

Díky našemu anglicko-českému překladači se váš problém s překladem výrazu "pocket" stane minulostí. Budete mít jasnost a přesnost, kterou potřebujete pro svou anglicko-českou komunikaci. Takže neváhejte a vyhledejte význam slova "pocket" ještě dnes a získejte jistotu ve svých překladech!
<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-sNSP3YiYLoPHyPjQSv6UsWlO/user-hQN0PtkDeA16a1HcbZ7REzXV/img-9yjs3l442df6cV3vGTMn0nE3.png?st=2023-10-27T19%3A17%3A35Z&se=2023-10-27T21%3A17%3A35Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-27T20%3A17%3A35Z&ske=2023-10-28T20%3A17%3A35Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=BDxmjY%2BtulPtb5jhXpqHzc6ZZkP8HN6eM2Nl4b4Si24%3D" alt="6. Co skrývá výraz "pocket" v českém překladu? Dozvězte se vše, co potřebujete vědět s naším překladačem!">

6. Co skrývá výraz "pocket" v českém překladu? Dozvězte se vše, co potřebujete vědět s naším překladačem!

Pokud jste se někdy setkali s anglickým slovem "pocket" a zajímá vás, jak by se toto slovo přeložilo do češtiny, rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace. "Pocket" je anglický výraz, který v překladu znamená "kapsa". V běžné anglické komunikaci se používá k označení malého prostoru v oděvu nebo látkového předmětu, který slouží k uchování drobných předmětů.

V češtině existuje několik slov, kterými můžeme přeložit anglické "pocket". Ve většině případů se používá slovo "kapsa", které je v češtině nejznámější a nejčastěji používané. Dalšími možnými překlady jsou například "kapsička" nebo "kapsička na drobnosti". Vše záleží na kontextu a specifickém významu, který daný překlad vyjadřuje.

S naším anglicko-českým překladačem můžete snadno zjistit správný český překlad anglického slova "pocket" nebo jakékoli jiného slova či fráze. Stačí zadat slovo do překladače a okamžitě se dozvíte přesný český překlad. Překladač je navržen tak, aby vám poskytl rychlou a spolehlivou překladovou službu, ať už jste začátečníkem nebo pokročilým uživatelem jazyka. Využijte náš překladač a objevte svět jazyků bez omezení! Doufáme, že tento článek byl pro vás přínosný a pomohl vám lépe porozumět významu slova "pocket". Jak jste se mohli dozvědět, "pocket" ve spojení s angličtinou představuje kapsu, nebo může znamenat i schovku, tajný koutek či rezervu. Díky našemu anglicko-českému překladači jste si mohli ověřit správný překlad této zapeklitého slova a případně uplatnit ho ve svých anglických konverzacích. Pokud vás zajímají další anglické fráze, slova či překlady, neváhejte se k nám kdykoli vrátit. Budeme rádi, když vám pomůžeme objevovat bohatství anglického jazyka!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *