Překlad: tired  – Anglicko Český Slovník
|

Překlad: tired – Anglicko Český Slovník

Vyhýbat se opakování stejných frází v anglicko-českém slovníku bývá vyčerpávající. Chtěli byste mít po ruce spolehlivý a rozsáhlý slovník, který vás nezklame, ať už jste student, profesionál nebo jenom zvědavý čtenář? V tom případě se nezaléhejte žádným dalším neefektivním pokusem. "Překlad: tired – Anglicko Český Slovník" je tu pro vás, abyste využili jeho bohaté zdroje a na jednom místě našli přesný překlad pro slovo "tired". S úctou k naší rozsáhlé databázi a preciznímu překladu, vás přivedeme k jasnému a výstižnému výsledku. Neztrácejte čas a objevte nový společník, který vám poskytne pevný základ pro váš jazykový vývoj.
Překlad: překonaný - komplexní anglicko-český slovník

Překlad: překonaný – komplexní anglicko-český slovník

Máte někdy problém s překlady slov, která váš anglicko-český slovník nepokrývá? Pokud máte pocit, že váš současný slovník vám přestává dostačovat, máme pro vás skvělou zprávu! Představujeme vám náš nový překonaný a komplexní anglicko-český slovník, který vám nabízí širokou škálu přesných překladů, včetně slov, která byla dříve považována za obtížně přeložitelná.

S naším vysoce kvalitním slovníkem se již nebudete muset omezovat na základní překlady. Každé slovo je pečlivě vysvětleno a doplněno o konkrétní příklady použití, které vám pomohou porozumět kontextu a správnému významu. Naše databáze obsahuje tisíce slov a frází, které vám umožní efektivně překládat texty různých stylů a náročností.

S překonaným anglicko-českým slovníkem získáte přístup k neustále aktualizovanému a rozšiřovanému obsahu, který vám pomůže rozšířit vaše jazykové schopnosti a dosáhnout větší přesnosti ve vašich překladech. Už nikdy se nebudete muset trápit hledáním správného slova – náš slovník vám poskytne vše, co potřebujete na jednom místě.

10 nejlepších způsobů, jak překonat únavu: anglicko-český slovník

10 nejlepších způsobů, jak překonat únavu: anglicko-český slovník

Překonání únavy je klíčovým faktorem pro udržení vysoké úrovně produktivity a dobrého zdraví. Proto jsme se rozhodli vytvořit pro vás Anglicko-Český Slovník překladů pro slovo "tired", abyste měli k dispozici 10 nejlepších způsobů, jak popsat tento stav ve vašem každodenním životě.

  1. Vyčerpaný – Pokud jste vyčerpaní, potřebujete naléhavě odpočívat a nabrat energii.

  2. Unavený – Pocit vyčerpání, který vám brání fungovat na plný výkon.

  3. Vysílený – Když jste vysílení, jste úplně vyčerpáni a nemáte žádnou energii.

  4. Zmátožený – Pocit fyzické i emocionální vyčerpanosti.

  5. Utrpělý – Když se necítíte dobře, protože jste příliš unavení.

  6. Vypočítaný – Pokud jste příliš zaměstnaní nebo přetížení, jste vypočítaní.

  7. Vysílený – Když jste vysíleni, chcete jen lehnout a vypnout.

  8. Ušlý – Když jste ušlí, jste vyčerpaní a nemáte energii.

  9. Zemdlený – Když jste zemdlení, cítíte se slabí a unavení.

  10. Zfláknutý – Když se cítíte zfláknutí, jste unavení a nemáte chuť na cokoliv.

Tato jedinečná kolekce překladů vám umožní popsat svou únavu přesně tak, jak ji cítíte. Budete schopni vyjádřit své pocity v anglickém jazyce a lépe komunikovat s ostatními.
<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-abX47FN9cx102o3RW7FEyu6r/user-qgM4AkYa7QTHB49kW14qichZ/img-WCwrMb2h72WRS1esU3hO6rPk.png?st=2023-10-18T09%3A53%3A35Z&se=2023-10-18T11%3A53%3A35Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-18T08%3A22%3A12Z&ske=2023-10-19T08%3A22%3A12Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=E7HVl44PBYaD8HFtOq99s34XtzBzeXVTg9ULWm1KqD0%3D" alt="Objevte kreativní způsoby, jak vyjádřit "unavený": anglicko-český slovník">

Objevte kreativní způsoby, jak vyjádřit "unavený": anglicko-český slovník

Pokud jste někdy hledali správný překlad pro slovo "unavený", tak jste na správném místě! V našem Anglicko-Českém slovníku najdete širokou škálu kreativních způsobů, jak vyjádřit pocit unavy anglickými výrazy. Nechte se inspirovat našimi nápady a na dalších stránkách si přečtěte jejich české ekvivalenty.

Zde je několik anglických slov a frází, které můžete použít jako varianty překladu "unavený":

  • Exhausted (vyčerpán)
  • Weary (unavený)
  • Fatigued (unavený)
  • Drained (vyčerpaný)

Pokud hledáte spíše neformální nebo hovorové výrazy, zde jsou pro vás některé možnosti:

  • Knackered (vyfluslý)
  • Bushed (vyšťavený)
  • Wiped out (vyšťavený)
  • Zonked (vyčerpaný)

V našem Anglicko-Českém slovníku najdete ještě mnoho dalších zajímavých alternativ na výraz "unavený". Pokud se chcete skutečně vyjádřit s přesnou nuancí, zkuste tyto možnosti a objevte něco nového v anglicko-českém slovníku.
Slovník unavy: jak hledat správný překlad do češtiny

Slovník unavy: jak hledat správný překlad do češtiny

Překlad slov a frází do cizích jazyků může být občas opravdovou výzvou. A když přijde na hledání správného překladu do češtiny, slovník unavy se otevírá. Ale nezoufejte! V tomto článku vám představíme několik užitečných tipů, jak najít správný překlad pro slovo "tired" a další výrazy související s únavou.

  1. Kontext je klíčový: Při hledání překladu slova "tired" nebo jiného spojeného výrazu je důležité vzít v úvahu celý kontext, ve kterém se výraz vyskytuje. Zamyslete se nad tím, v jakém smyslu chcete slovo použít. Například, pokud chcete vyjádřit fyzickou únavu po cvičení, můžete použít překlad "unavený". Na druhou stranu, pokud se chcete zmínit o emocionální nebo duševní únavě, může být vhodnější překlad "vyčerpaný".

  2. Využijte online slovníky a překladače: V dnešní digitální době máme naštěstí mnoho nástrojů, které nám mohou pomoci najít správný překlad. Existuje mnoho online slovníků a překladačů, které nabízí širokou škálu možných překladů se všemi jejich odstíny významu. Doporučujeme vyzkoušet více zdrojů a porovnat výsledky. Buďte však opatrní, protože některé překladače nemusí přesně zachytit kontext nebo jazykové nuance.

Těmito tipy byste měli být více vybaveni pro hledání správného překladu slova "tired" a dalších termínů spojených s únavou. Nezapomeňte, že i když slovníky jsou užitečným nástrojem, je vždy dobré se poradit s rodilým mluvčím, který vám může poskytnout jistotu a správné použití daného překladu. Ať vám hledání správných překladů do češtiny přinese jistotu a usnadní vám komunikaci ve vašem cizím jazyce!
<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-abX47FN9cx102o3RW7FEyu6r/user-qgM4AkYa7QTHB49kW14qichZ/img-cRj5teGMKEk5JTycjrvTjiSo.png?st=2023-10-18T09%3A55%3A33Z&se=2023-10-18T11%3A55%3A33Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-18T10%3A11%3A43Z&ske=2023-10-19T10%3A11%3A43Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=Iy1ZaVGOQVZ7nn5X6xmW1QAB6CJD%2BBzWuJMKPwN1Zr0%3D" alt="Překlad "tired" a jeho synonyma v anglicko-českém slovníku">

Překlad "tired" a jeho synonyma v anglicko-českém slovníku

V anglicko-českém slovníku se slovo "tired" používá k vyjádření pocitu únavy nebo vyčerpání. I když se jedná o běžně používaný výraz, existuje několik synonym, která lze použít k vyjádření podobného významu. Zde jsou některá z nich:

  1. Exhausted (Vyčerpaný) – Toto synonymum zesiluje pocit únavy a celkového vyčerpání. Pocit, který vzniká po dlouhé fyzické nebo duševní námaze. Používá se častěji ve spojení s fyzickou únavou.

  2. Weary (Unavený) – Tento výraz se používá k vyjádření pocitu únavy, který může být způsoben jak fyzickou, tak emocionální zátěží. Může se také vztahovat k dlouhodobému únavovému stavu.

  3. Fatigued (Unavený) – Oproti předešlým synonymům, "fatigued" se zaměřuje především na fyzickou únavu. Používá se k popsání stavu těla po dlouhé námaze, který často zahrnuje vyčerpání svalů nebo celkovou letargii.

  4. Drained (Vyčerpaný) – Tento výraz se používá k vyjádření pocitu únavy, který je spojen s vysilujícími aktivitami nebo emocionálními stavy. Může se také používat k popisu vyčerpanosti po dlouhodobém stresu nebo zátěži.

Tyto synonyma vám mohou pomoci přesněji vyjádřit váš stav únavy nebo vyčerpání v anglickém jazyce. Jejich použití vám umožní dát vašemu popisu větší bohatost a nuance, ať už se jedná o fyzický nebo emocionální stav. Děkujeme, že jste se setkali s námi při prozkoumávání tohoto článku "Překlad: tired – Anglicko Český Slovník". Trávíme mnoho času studiem a porovnáváním různých významů slov, abychom vám mohli poskytnout nejlepší překlady a vysvětlení. Překlad slova "tired" je důležitým krokem k porozumění anglickému jazyku a my doufáme, že jsme vám s tímto příspěvkem pomohli. Pokud máte další otázky nebo náměty na překlad, neváhejte se s námi spojit. Jsme tu, abychom vám poskytli informace, které potřebujete, a pomohli vám v cestě k jazykovému pokroku. Doufáme, že nám další anglicko-české slovníky otevřou nové obzory a pomohou vám rozšířit váš jazykový repertoár. Pokračujte v praxi a nebojte se objevovat další slova – jste na správné cestě ke zvládnutí angličtiny.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *