swish  – Co to znamená? Anglicko Český Slovník
|

swish – Co to znamená? Anglicko Český Slovník

Víte, co znamená slovo "swish"? Možná jste ho již někdy slyšeli, ale nemáte přesnou představu, co to ve skutečnosti znamená. V tomto článku se zaměříme na vysvětlení tohoto výrazu a poskytneme vám důkladný přehled. Chcete-li být dobře informováni, toto je přesně ten správný článek pro vás. Ať už jste začátečník, který se snaží rozšířit své slovní zásoby, nebo již pokročilý mluvčí, který se chce dozvědět více o jemnostech významu slova "swish", budete se moci spolehnout na naše přesné a kompetentní vysvětlení. Takže neváhejte a začněte objevovat tajemství tohoto zajímavého slova.
Swish - Moderní anglicko-český slovník

Swish – Moderní anglicko-český slovník

Swish je moderní anglicko-český slovník, který přináší komplexní překlady, výklady a výslovnost anglických slov a frází do češtiny. Tento inovativní nástroj je navržen tak, aby usnadňoval komunikaci a porozumění mezi anglickým a českým jazykem. Swish nabízí širokou škálu funkcí a výhod, které z něj činí nepostradatelnou pomůcku pro každého, kdo se podílí na překladu, učení se anglického jazyka nebo jednoduše komunikuje s anglicky hovořícími lidmi.

Swish se snaží zjednodušit proces hledání správných překladů anglických slov a frází do češtiny. Díky intuitivnímu rozhraní a přehlednému vyhledávacímu systému je možné rychle nalézt přesný význam požadovaného anglického slova či fráze. Navíc, Swish poskytuje podrobné výklady a vysvětlení, které vám pomohou lépe porozumět kontextu a použití těchto slov a frází v anglickém jazyce.

Využíváním tohoto moderního anglicko-českého slovníku se stanete sebevědomými mluvčími anglického jazyka a snadno si osvojíte novou slovní zásobu. Swish vám také umožní rozšířit gramatické dovednosti a zlepšit vaši výslovnost. S jeho pomocí budete schopni komunikovat s anglicky hovořícími lidmi bez jakýchkoli problémů a být vysoce efektivní v pochopení anglických textů, filmů, knih a dalších materiálů. Nechte Swish být vaším spolehlivým společníkem na cestě ke zlepšení vašich anglických jazykových dovedností.

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g7beab73ffa564319dc22a08ac6d382e2171cb91e1d7caa947aa201596b70fd85f049224c1d4538905b5e0ea458d98e4ca402d9b36470644dbbc0ebea76e9b11d_640.jpg" alt="Význam a využití slova "swish" v anglicko-českém slovníku">

Význam a využití slova "swish" v anglicko-českém slovníku

:

Swish je anglické slovo, které se běžně používá v různých kontextech. Přestože se jedná o jednoduché slovo, má širokou škálu významů a využití. Zde je pár z nich:

  1. Zvuk: Swish se často používá pro popis zvuku nebo zvukového efektu. Obvykle se jedná o plynulý, svižný zvuk, jako například zvuk, který dělá vlajka, když pohybuje ve větru. Tento zvuk lze také popsat jako šustění nebo praskot.

  2. Stylový pohyb: Swish se také používá k vyjádření elegantního a stylish pohybu. Toto využití se často objevuje v oblastech módy, designu a umění. Například "swish dress" by mohl být označení pro plavoucí, lehce pohybující se šaty, které působí velmi elegantně a šarmantně.

Swish je flexibilní slovo, které může být použito ve velkém množství kontextů. Jelikož jde o převzaté slovo z angličtiny, je již začleněno do anglicko-českého slovníku a to především kvůli svému častému užívání v mnoha oblastech.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/gd8316ab052041eb15c93a37b0038bdef1e81764be6543856f20339f7d021688530bf65e1e302929c8c5c0bc9ecb21a14ce34632e891761d5de0b4051fc07fd1c_640.jpg" alt="Nejčastěji používané významy slova "swish" ve slovníku">

Nejčastěji používané významy slova "swish" ve slovníku

Swish je anglické slovo, které se běžně používá ve slovníku a má několik významů. Tyto významy jsou často používány ve sportu, umění a technologii. Zde je seznam nejčastěji používaných významů slova "swish" ve slovníku:

  • Příjemný zvuk nebo pohyb: Swish je zvuk, který vydává něco rychle procházejícího vzduchem. Může se jednat o zvuk, který vzniká, když křídlem prosvištíte vzduch, nebo o pohyb, který se odehrává rychle a bez zbytečného zaváhání.

  • Elegantní a plynulý pohyb: Swish může také popisovat pohyb, který je esteticky příjemný a plynulý. Například v umění, swish se může používat pro popis plynulých tahů štětcem nebo elegantních pohybů tanečníka. Tento výraz je často spojován s pocitem lehkosti a elegančnosti.

Ve slovníku existují i další významy slova "swish", ale tyto jsou nejčastěji používané. Pokud jste se během četby tohoto článku naučili něco nového o významech slova "swish", tak to znamená, že jste právě rozšířili svůj slovníkový repertoár. Gratulujeme vám!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/11/g249d6e864aca1b863fbdd0aa3366056cb3af8d6f1ac3587bccc34232fff6709d1e12f0e383a52a8cb44f76bf96d018ccc20917513749af79e607d4d0dd20ef34_640.jpg" alt="Anglický výraz "swish" v českém prostředí: jak ho správně použít">

Anglický výraz "swish" v českém prostředí: jak ho správně použít

Swish je anglický výraz, který vstoupil do českého prostředí a začal si zde najímat své místo. Ale co tento výraz vlastně znamená? Výraz "swish" se používá k popisu elegantního, plynulého a šťavnatého pohybu. Je to v podstatě zvuk, který se slyší, když něco rychle projede vzduchem. Mohli bychom to nazvat "švihem" nebo "přeletěním".

V českém prostředí se výraz "swish" používá v různých kontextech. Například ve sportu se často používá ke zdůraznění plynulosti a lehkosti pohybu. Naopak ve světě módy a designu se používá k popisu elegantních a moderních prvků. Pokud chcete tento výraz správně použít, můžete ho například začlenit do svého textu nebo ho použít jako inspiraci při vytváření nových designů.

Při používání výrazu "swish" je důležité si uvědomit, že se jedná o anglický výraz, který se stále ještě používá v českém prostředí. Je tedy vhodné použít ho v kombinaci s českými slovy, aby byl srozumitelný pro širší veřejnost. Například můžete říct "elegantní švih" nebo "moderní a šťavnatý prvek". Takto budete mít jistotu, že se vás lidé správně doberou a porozumí tomu, co tím myslíte.

Nový trend ve slovnících: "swish" – nejnovější přírůstek do anglicko-českého slovníku

Swish je jedním z nejnovějších přírůstků do anglicko-českého slovníku a rozhodně stojí za pozornost. Tento výraz zahrnuje různé významy a používá se v různých kontextech. Představme si tedy, co swish znamená a jak ho můžeme použít v běžném anglicko-českém překladu.

  • Swish jako sloveso: V angličtině se swish používá k popisu zvuku nebo pohybu, který je rychlý, prudký a šustivý. Například "The wind was swishing through the trees" (Vítr šustil skrz stromy). Může také popisovat šustění oblečení nebo zvuk předmětů, které se rychle pohybují. Například "Her dress swished as she walked" (Její šaty šustily, když chodila).

  • Swish jako podstatné jméno: V tomto kontextu může swish označovat moderní a elegantní styl nebo pohyb. Tento výraz se často používá v módním průmyslu nebo při popisu designu a interiéru. Swish tak může označovat například módní přehlídku plnou elegantních a promyšlených outfitů, nebo moderní interiér s vkusnými a sofistikovanými prvky.

Pokud se zajímáte o anglické výrazy a jejich překlad do češtiny, swish je určitě slovo, které byste měli mít na paměti. Jeho různé významy a použití ho činí zajímavým a užitečným přírůstkem do anglicko-českého slovníku. Můžete ho použít ve svých překladech, rozhovorech nebo dokonce při psaní článků o aktuálních módních trendech či designu.

Význam slova "swish" a jeho různé jazykové odstíny

Swish" – slovo, které se objevuje ve více jazycích a má různé významy a odstíny. V angličtině se jedná o sloveso, které popisuje zvuk nebo pohyb něčeho, často souvisejícího s rychlostí. Například, když plášť ve větru šustí (swish), nebo když míč prosviští kolem hráče ve hře. Je tedy spojováno s plynulostí a elegancí.

Slovo "swish" může také znamenat velmi úspěšnou akci nebo výkon v nějaké činnosti. Například, když hráč basketbalu zásadně trefí koš, můžeme o jeho výkonu říct, že byl "swish". Tento význam slova je často používán ve sportovním prostředí k vyjádření dokonalosti.

Dalším významem slova "swish" může být označení pro moderní vzhled nebo styl, který je často spojován s minimalismem a elegancí. V interiérovém designu například může být používán jako popis pro čisté linie, úzké siluety a moderní prvky. Tento styl je často preferován těmi, kteří si cení jednoduchosti a sofistikace.

Celkově lze tedy říci, že "swish" je víceúrovňové slovo s širokou škálou významů a odstínů. Od zvukových efektů a pohybů, přes vyjádření dokonalosti v určité činnosti, až po moderní vzhled a styl. Jeho použití je rozšířené nejen v angličtině, ale často ho nalézáme i ve slovnících dalších jazyků. Děkujeme, že jste si přečetli náš článek o významu slova "swish". Doufáme, že vám naše vysvětlení pomohlo lépe porozumět této anglické frázi. Pokud se v budoucnu setkáte s tímto výrazem ve světě anglického jazyka, již nebudete zmateni. Slovník je cenným nástrojem při zkoumání významu slov a jejich kontextu, a my vám rádi pomáháme v jeho využívání. Pokud máte zájem o další podobné články, nebo potřebujete pomoc s anglickým jazykem, neváhejte nás kontaktovat. Mějte skvělý den!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *