conjuring  – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač
|

conjuring – Co to znamená? Anglicko-Český Překladač

Víte, co přesně znamená anglické slovo "conjuring"? Je vám někdy ušlo, co tento termín přesně označuje? Nemusíte se trápit, že byste museli dlouhé hodiny pátrat ve slovníku či na internetu. V tomto článku vám představíme důkladný přehled toho, co conjuring znamená a jak ho správně přeložit do češtiny. Bez ohledu na to, jestli se zajímáte o magii a okultismus, nebo vás prostě jenom zajímá jazyk a jeho významové nuance, naše informace vám přinesou jasno. Připravte se na to, abyste se stali naprostým odborníkem na slovo "conjuring". Bližší pohled na tento anglicko-český překladač vás nemine!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/4lKQgo1oaDuQpNc-253D.jpg" alt="Úžasné vlastnosti překladače: Zjistěte co to znamená konkrétně!"">

Úžasné vlastnosti překladače: Zjistěte co to znamená konkrétně!"

Překladače jsou nepochybně úžasnými nástroji, které nám pomáhají překonat jazykové bariéry a navzájem komunikovat. Ale co to vlastně znamená, když mluvíme o "úžasných vlastnostech překladače"? Dovolte, abych vám představil některé z těch nejzajímavějších funkcí a schopností moderních anglicko-českých překladačů.

  1. Široký slovník a gramatická správnost: Moderní překladače disponují obrovským slovníkem, který pokrývá nejen základní a běžnou slovní zásobu, ale také odborné termíny z různých oborů. Navíc jsou schopny automaticky korigovat gramatické chyby a zajistit, že vaše věty budou správně konstruované a srozumitelné.

  2. Kontextový překlad: Jednou z největších výzev překladu je zachování správného významu v cílovém jazyce. Moderní anglicko-české překladače jsou vybaveny pokročilými algoritmy, které dokážou analyzovat kontext a překládat věty tak, aby zachovaly co nejvíce originálního významu. To znamená, že překlad není jen doslovným opisem, ale skutečně přenáší úplný smysl a význam původního textu.

S takovými úžasnými vlastnostmi jsou anglicko-české překladače skutečným kouzelníkem v oblasti překladu. Umí odbourávat jazykové bariéry, aby byla komunikace mezi lidmi s různými mateřskými jazyky snadná a bezproblémová. Jestliže se obáváte složitých výzkumných projektů, obchodních jednání nebo jen obyčejných každodenních rozhovorů, anglicko-český překladač se postará o to, abyste se cítili jistě a rozuměli si se všemi kolem sebe.

<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-qC0DXtaR0HOnWBXQIk9857Tg/user-6e34Pto4GZAUCgUwuq6bCYLM/img-7zMwoSfgxZyP3p8HFWq1eY5I.png?st=2023-10-19T10%3A49%3A34Z&se=2023-10-19T12%3A49%3A34Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-18T23%3A22%3A59Z&ske=2023-10-19T23%3A22%3A59Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=YCefwRfb2wP4qSGqphJ94GbbUKUacWf3Yx9wTLGLGis%3D" alt=""Jak využít anglicko-českého překladače při překladu slova ‚conjuring‘?"">

"Jak využít anglicko-českého překladače při překladu slova ‚conjuring‘?"

Pokud jste se někdy setkali se slovem "conjuring" a nejste si jisti, co to přesně znamená, nemusíte se bát. S pomocí anglicko-českého překladače je možné rychle získat jasnou definici tohoto slova a lépe porozumět jeho významu.

"Conjuring" je slovo, které pochází z angličtiny a má několik významů. Jednou možností je, že se jedná o podstatné jméno, které znamená "kouzlo" nebo "magii". Mohlo by se jednat o druh umění, při kterém kouzelník vytváří iluze a neuvěřitelné triky pomocí představení. V této souvislosti by se mohlo jednat o slovo spojené s kouzelnickými dovednostmi a schopnostmi.

Dalším významem slova "conjuring" může být sloveso, které znamená "vyvolávat" nebo "volat". Může se jednat o akci, při které se něco přivolává nebo objevuje. To může být spojeno s rituály, magií nebo dokonce s duchovním světem.

Použití anglicko-českého překladače vám může pomoci lépe porozumět významu slova "conjuring" a vybrat správný český překlad v závislosti na kontextu, ve kterém se slovo vyskytuje. Mějte na paměti, že každý překladač se může mírně lišit, takže je dobré srovnat výsledky různých překladů a zvolit tu nejpřesnější a nejvhodnější možnost.

Přestože anglická a česká slova nemusí být vždy přesnými ekvivalenty a překladači se mohou v různých situacích lišit, pomocí anglicko-českého překladače můžete získat cenné informace a rozšířit svou slovní zásobu. Přijďte tedy a zjistěte význam slova "conjuring" díky této užitečné online pomůcce.
<img class="kimage_class" src="https://oaidalleapiprodscus.blob.core.windows.net/private/org-qC0DXtaR0HOnWBXQIk9857Tg/user-6e34Pto4GZAUCgUwuq6bCYLM/img-Pd3sHz8cq3nIUeoQhxVlZ6Sb.png?st=2023-10-19T10%3A50%3A25Z&se=2023-10-19T12%3A50%3A25Z&sp=r&sv=2021-08-06&sr=b&rscd=inline&rsct=image/png&skoid=6aaadede-4fb3-4698-a8f6-684d7786b067&sktid=a48cca56-e6da-484e-a814-9c849652bcb3&skt=2023-10-19T04%3A58%3A48Z&ske=2023-10-20T04%3A58%3A48Z&sks=b&skv=2021-08-06&sig=%2BgzHbfy0IYz5Jc20V2ORwz6UWY8Ls6PQhG2EzxJK58o%3D" alt=""Potřebujete vzácný a přesný překlad? Zjistěte, co znamená ‚conjuring‘!"">

"Potřebujete vzácný a přesný překlad? Zjistěte, co znamená ‚conjuring‘!"

Pokud jste narazili na slovo "conjuring" a nejste si jisti, co presne znamená, jste na správném místě! V dnešním příspěvku se podíváme na význam tohoto zajímavého slova a poskytneme vám přesný překlad do češtiny.

"Conjuring" je anglický výraz, který může mít několik významů. Často se používá jako sloveso a označuje čarování nebo vyvolávání něčeho pomocí magických schopností. Tento termín je často spojován s uměním kouzlení a je využíván ve světě iluze a kouzelnictví.

Mimo to může "conjuring" znamenat také vyvolávání nebo přivolávání něčeho nerealistického nebo imaginárního. Tento význam se často objevuje v literatuře a popisech, kde umožňuje fungování fiktivních světů a fantastických bytostí.

V překladu do češtiny můžeme "conjuring" interpretovat jako "čarování", "vyvolávání" nebo "přivolávání". Každý význam si ale vyžaduje specifický kontext, ve kterém je použit, aby bylo zajištěno správné porozumění.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/I-253D.jpg6531184518241.jpg" alt=""Návod na použití anglicko-českého překladače pro překlad slova ‚conjuring’"">

Slovo "conjuring" v angličtině může být poměrně matoucí a těžko přeložitelné do češtiny. Jestliže se ocitáte ve slovní slepé uličce a potřebujete překlad tohoto slova, naštěstí pro vás existuje řešení! Anglicko-český překladač vám může přesně a rychle přeložit slovo "conjuring" do češtiny, což vám umožní lépe porozumět jeho významu a použití.

Překladač je snadno dostupný online a lze ho najít na různých webových stránkách specializovaných na jazykové překlady. Jednoduše použijte vyhledávací funkci a hledejte "anglicko-český překladač". Jakmile najdete vhodný nástroj, stačí zadat slovo "conjuring" do vstupního pole a kliknout na tlačítko "překládat". Za několik okamžiků se před vámi zobrazí překlad tohoto slova do češtiny.

Pomocí anglicko-českého překladače budete mít definiční význam slova "conjuring" ihned po ruce. Na této stránce můžete také najít další užitečné informace, například synonyma, antonyma nebo příklady použití ve větách. Překladač je nejen efektivním nástrojem pro odborníky, ale i běžné uživatele, kteří se potřebují rychle dorozumět v jiném jazyce. Využijte tedy anglicko-český překladač pro překlad slova "conjuring" a otevřete si nové možnosti porozumění a komunikace v angličtině.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/0SCDAPcPu0YggTeX-252B9NNIKqrJOUvYwXvE-252BE8-253D.jpg" alt=""Pojmy a významy: Jak přesně přeložit slovo ‚conjuring’"">

"Pojmy a významy: Jak přesně přeložit slovo ‚conjuring’"

Jste-li nadšenci anglického jazyka a rádi zkoumáte významy slov a jejich překlady, jistě jste se již setkali se slovem "conjuring". Může vám připadat na první pohled složité nebo záhadné, ale nebojte se! V tomto článku se zaměříme na to, co toto slovo přesně znamená a jak ho správně přeložit do češtiny.

"Conjuring" je slovo, které má více významů a používá se v různých kontextech. Jednak může odkazovat na umění čarodějnického kouzlení a iluzionismu, ve kterém se pomocí triků a manipulace s předměty vytváří dojem magie. Tento význam je spjat s představeními, ve kterých kouzelníci předvádějí úžasné triky a zdánlivě nemožné iluze.

Dalším významem slova "conjuring" je vyvolávání, přivolávání nebo volání necitelných nebo nadpřirozených bytostí. Tato interpretace souvisí s okultismem a vědami zabývajícími se duchovním světem. Conjuring v této souvislosti může zahrnovat rituály, modlitby nebo jiné metody, které mají za cíl přivolat nebo komunikovat s duchy, démony či jinými bytostmi.

V překladu do češtiny můžeme slovo "conjuring" v jednodušším významu přeložit jako "čarodějnictví" nebo "kouzlení". Pro význam spojený s vyvoláváním nadpřirozených bytostí se často používá termín "vyvolávání". To však závisí na kontextu a přesném významu, který autor textu či mluvčí obsahuje. Doufáme, že vám tento článek pomohl lépe porozumět významu slova "conjuring" a jeho překladovým možnostem.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/10/E-253D.jpg653118d6e2ab8.jpg" alt=""Význam a definice slova ‚conjuring‘ v anglicko-českém překladači">

"Význam a definice slova ‚conjuring‘ v anglicko-českém překladači

Překládání slov mezi angličtinou a češtinou je v dnešní době velmi důležitou dovedností. Jedním z takových slov je "conjuring", které má zajímavý význam a velký potenciál k nedorozuměním. Překlad tohoto slova je klíčový, abychom mohli správně porozumět jeho kontextu a použití.

"conjuring" je anglické slovo, které má několik významů a je používáno v různých situacích. V základním smyslu se jedná o provádění kouzel a iluzí. Mohlo by se jednat o umění, které se týká kouzelníků a jejich schopností vyvolávat iluze a zdát se, že provádějí nadpřirozené činy. Může se také používat ve spojitosti s vyvoláváním vzpomínek a emocí, například při sledování filmu nebo poslouchání hudby.

Překlad tohoto slova do češtiny může být poměrně složitý, protože nemáme přesné ekvivalenty. Některé možné české překlady mohou zahrnovat slova jako "vyvolávání" či "provokování". Je však důležité si uvědomit, že významu slova "conjuring" se nemusíme příliš přidržovat a často je lepší se zaměřit na jeho kontext a to, co dané slovo vyvolává v naší mysli. Je to výzva pro každého překladatele, ať již začínajícího nebo zkušeného, ale s časem a praxí může být překlad tohoto slova jednodušší. Doufáme, že tento článek vám přinesl jasnější a hlubší porozumění tomu, co znamená výraz "conjuring". Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem nebo pokročilým studentem, je důležité si uvědomit, že správné porozumění a použití tohoto slova přináší nejen bohatost do vašeho jazykového repertoáru, ale také umožňuje snadnější a efektivnější komunikaci.

Ať už se jedná o magii, čarodějnictví nebo čarování v širším slova smyslu, vždy si pamatujte, že slovo "conjuring" odkazuje na přivolávání nebo vyvolávání něčeho nadpřirozeného či tajemného. Během zkoumání významu tohoto slova jsme objasnili různé aspekty a odstíny, které mu mohou být přiřazeny.

Měli byste si také být vědomi, že v případě, že se vám vyskytne situace, kdy potřebujete překlad výrazu "conjuring" nebo jakýkoli jiný pojem, můžete se spolehnout na anglicko-český překladač. Díky této užitečné pomůcce budete mít vždy přesný překlad na dosah ruky.

Doufáme, že vám tento článek obohatil vaše jazykové znalosti a přidal nový rozměr k vašemu pochopení slova "conjuring". Ať už ho používáte ve své každodenní komunikaci nebo jenom se zajímáte o jeho význam, je skvělé, že jste si našli čas na jeho studium. Pokud hledáte další informace nebo potřebujete poradit s jiným jazykovým pojem, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu, abychom vám pomohli ve vašem jazykovém putování!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *