Co Znamená hazelnut ? Anglicko Český Překladač
|

Co Znamená hazelnut ? Anglicko Český Překladač

Víte, že každý den používáme slova, aniž bychom si uvědomovali, jakou mají skutečnou definici? Jedno takové slovo je "hazelnut". Pokud jste někdy zápasili s překladem tohoto výrazu mezi angličtinou a češtinou, pak nejste sami. Nicméně, nezoufejte! V tomto článku se podíváme na to, co slovo "hazelnut" skutečně znamená a jak ho přeložit správně mezi těmito dvěma jazyky. Připravte se na fantastickou jazykovou cestu, která vám poskytne jasné odpovědi na vaše otázky.
Co Znamená hazelnut? Naučte se překládat do angličtiny

Co Znamená hazelnut? Naučte se překládat do angličtiny

Hazelnut je ořech, který pochází z ořešáku. Tento malý oříšek má velké využití v kuchyni, a to jak pro svou oříškovou chuť, tak i pro své výživové hodnoty. Hazelnuty jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které přinášejí mnoho zdravotních výhod.

V angličtině se hazelnut překládá jako "hazelnut". Je to velmi běžný pojem v anglickém jazyce, který se používá nejen ve spojitosti s potravinami, ale také v kosmetice a dalších průmyslových odvětvích. Hazelnut je také známý pro svou přítomnost ve slavných anglických dezertech, jako je třeba ořechový koláč nebo jemné oříškové krekry. Můžete také najít nápoje jako je káva s oříškovým příchutí nebo oříškové likéry, které mají skvělou chuť a přidávají do jídela nebo nápoje jemné oříškové aroma. Pokud se chcete naučit, jak přeložit "hazelnut" do angličtiny a do češtiny, pokračujte v čtení tohoto článku.

<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g7e432530ffc42ca9e0080f9d592e67a539c6e5de84b8335b1515b2c5c1d48fd1b5585af4c87732544f555d933f62de3bfb9a6d320b03d5db11a3906c2c043a11_640.jpg" alt="Anglicko-český překladač zdarma: Význam slova "hazelnut"">

Anglicko-český překladač zdarma: Význam slova "hazelnut"

Pokud jste se kdy setkali se slovem "hazelnut" a neměli jste tušení, co to znamená, máme pro vás skvělou zprávu! S naším anglicko-českým překladačem zdarma se můžete snadno dozvědět význam tohoto slova a dalších tisíců anglických výrazů.

Slovo "hazelnut" je anglický výraz pro "lískový oříšek". To může být užitečné v případě, že jste narazili na tento výraz v anglickém textu a nejste si jisti, co přesně znamená. Naše služba vám umožní okamžitě přeložit tento výraz do češtiny bez nutnosti hledání ve slovníku nebo používání online překladačů. Můžete se spolehnout na přesnost a spolehlivost naší služby, protože jsme se specializovali na anglicko-české překlady a máme za sebou více než desetiletou zkušenost v této oblasti.

Kromě překládání jednotlivých slov vám naše služba také umožňuje překládat celé věty a texty z angličtiny do češtiny. Můžete tak snadno a rychle přeložit anglickou literaturu, webové stránky, e-maily nebo jiné texty do češtiny, aniž byste museli utrácet za profesionální překladatele nebo strávit hodiny příručkami pro překlady. Jsme tu proto, abychom vám usnadnili život a pomohli vám porozumět anglických textům.

Neponechávejte tedy nic náhodě a využijte našeho anglicko-českého překladače zdarma. Získejte přesný a spolehlivý překlad slov, vět i textů bez nutnosti hledání v slovnících či online překladačích. Nechte nás být vaším spolehlivým lingvistickým partnerem a cestujte světem anglického jazyka s lehkostí a sebejistotou!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g470af44187bbee4a809e9a755e38f610fbe8502d669b1b8be7e1733c60e5cf729fc3d4951171d07e43d83ebe8e81c94b23975596cf9a779f8bbb41d51314d44d_640.jpg" alt="Vše, co potřebujete vědět o slovu "hazelnut" v češtině">

Vše, co potřebujete vědět o slovu "hazelnut" v češtině

V češtině je slovo "hazelnut" používáno k označení ořechu, který pochází ze stromu líska obecná. Tento malý oříšek je oblíbený pro svou sladkou chuť a využití v různých kulinářských receptech. V anglicko-českém překladači můžete snadno najít ekvivalent tohoto slova, kterým je "lískový oříšek".

Pokud se zajímáte o gastronomii, měli byste vědět, že lískové oříšky jsou často používány jako surovina pro výrobu čokoládových pralin a krémů. Vítejte ve světě, kde se sladkosti a ořechy spojují k vytvoření dokonalého požitku pro vaše chuťové buňky. Lískový oříšek se také často přidává do dezertů, zmrzliny, sušenek a takzvaných "nutella" koktejlů. Pokračujte v čtení, abyste se dozvěděli více o tomto lahodném slově.

Oslovujeme váš zájem o slovo "hazelnut" a otázku jeho překladu. S naším anglicko-českým překladačem můžete jednoduše najít přesný ekvivalent tohoto slova, kterým je "lískový oříšek". Náš překladač vám poskytne správné výsledky, abyste mohli komunikovat a rozumět významu slova "hazelnut" v češtině. Už vám tedy nic nebrání ve sdílení této znalosti s ostatními a rozšiřování slovní zásoby. S použitím našeho překladače získáte přesné a spolehlivé výsledky, které potřebujete.
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/gf0f78c8c09056f81f12cdc2a9e81eb5e8be4f27933fa0fb32b320f7ba6a08c28e8f695c4b83075ed01c17bb4067bcdcba5b60e603f8ff28d5ce851ec334647cf_640.jpg" alt="Jak používat anglicko-český překladač pro výraz "hazelnut"">

Jak používat anglicko-český překladač pro výraz "hazelnut"

Pokud se potřebujete dozvědět, co znamená výraz "hazelnut" a potřebujete ho přeložit z angličtiny do češtiny, máme pro vás skvělý tip! Anglicko-český překladač vám může být nesmírně užitečným nástrojem při hledání správného významu slov a překladů mezi těmito jazyky. Hledání překladu pro výraz "hazelnut" je snadné a rychlé s tímto nástrojem.

? Za prvé, stačí vložit slovo "hazelnut" do překladového pole překladače. Poté můžete vybrat, zda chcete překlad z angličtiny do češtiny nebo z češtiny do angličtiny. Překladač vám poté okamžitě zobrazí výsledek a můžete si přečíst překlad výrazu "hazelnut" v požadovaném jazyce.

Není to úžasné? S anglicko-českým překladačem můžete snadno a rychle přeložit nejen výraz "hazelnut", ale také mnoho dalších slov a frází mezi angličtinou a češtinou. Můžete se spolehnout na přesnost a kvalitu překladu, kterou tento překladač poskytuje. Takže pokud hledáte překlad slov nebo frází z angličtiny do češtiny, nebo naopak, vyzkoušejte anglicko-český překladač a uvidíte, jak snadné a efektivní to je!

Profesionální překlad slova "hazelnut" z angličtiny do češtiny

Jste zvědaví, co znamená slovo "hazelnut"? Rádi byste přeložili toto slovo z angličtiny do češtiny? Pak jste na správném místě! Jako profesionální překladatel s více než 10 lety zkušeností, vám rád poskytnu přesný a spolehlivý překlad slova "hazelnut".

Hazelnut je anglický termín, který se v češtině překládá jako "lískový ořech". Toto slovo popisuje oříšek, který pochází z ořešáku (Corylus avellana). Lískové ořechy mají kulatý tvar a jsou obvykle malé velikosti. Mají lahodnou oříškovou chuť a jsou často používány ve sladkých i slaných receptech. Lískové ořechy jsou také často přítomny v čokoládě, zmrzlině a dalších dezertech.

Pokud hledáte překlad slova "hazelnut" z angličtiny do češtiny, neváhejte se na mě obrátit. Jako rodilý mluvčí češtiny a angličtiny s bohatými zkušenostmi v oblasti překladu vám zaručuji profesionální a přesný překlad. Dejte nám šanci vám pomoci vyjádřit se v cizím jazyce s jistotou a plynulostí!

Naučte se správnou výslovnost slova "hazelnut" a jeho význam v češtině

Pokud se zajímáte o angličtinu, určitě vás také zajímá význam a výslovnost různých slov. Jedním takovým slovem je "hazelnut". Možná jste ho už slyšeli, ale nevíte přesně, co znamená a jak ho správně vyslovit v češtině.

Slovo "hazelnut" v angličtině znamená "lískový ořech". Je to ořech s tvrdým pláštěm a jedlým semínkem uvnitř. Je oblíbenou přísadou v řadě receptů a často se používá v cukrářství nebo jako součást zdravé stravy. Správná výslovnost slova "hazelnut" je [heyz-lnuht]. V češtině se správně vyslovuje [heyslnat].

Pokud se chcete dozvědět více o významech a výslovnosti anglických slov, můžete použít anglicko-český překladač. Je to užitečný nástroj, který vám pomůže porozumět a naučit se správnou výslovnost anglických slov. Můžete ho použít k překladu slova "hazelnut" a mnoha dalších slov. Takže, pokud chcete být ve svém anglickém slovníku opravdovými odborníky, nezapomeňte se seznámit s významem a výslovností slova "hazelnut" a využít anglicko-český překladač pro další slova, která vás zajímají. Doufáme, že tento článek vám pomohl lépe porozumět významu slova "hazelnut" a poskytl vám překlad do češtiny. Je důležité mít správný překlad, abyste mohli efektivně komunikovat v anglicko-českých situacích. Pokud máte další otázky ohledně anglického či českého jazyka, rádi vám odpovíme. Naše redakce je tu, aby vám pomohla zařadit se do globálního komunikačního světa. Děkujeme za váš čas a doufáme, že vám naše překladatelské služby přinesou prospěch.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *