Význam slova: verbale  – Anglicko Český Překladač
|

Význam slova: verbale – Anglicko Český Překladač

Vítejte milí čtenáři! Dnes se podíváme na jedno slovo, které není zcela běžné ve slovnících, ale mělo by zaujmout všechny jazykové nadšence. Pokud se vám stalo, že jste zakopli o slovo "verbale", a nevěděli jste, co to znamená, nemusíte nad tím příliš dlouho přemýšlet. V tomto článku se budeme zabývat významem tohoto slova a také vás seznámíme s možnostmi, jak ho přeložit do češtiny. Pokud vás zajímá, jak se může "verbale" hodit ve vašich komunikačních dovednostech, pak jste na správném místě. Pojďme se ponořit do světa překladu a objevit fascinující význam tohoto výrazu!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g64ce7d12157dc444c030d9e44c669c055fd73191497779a177214cf04b8537f356ca3b60106052689357cdcab02a18d42757e2703c1d93a478eccf46b53fe896_640.jpg" alt="Význam a použití slova "verbale"">

Význam a použití slova "verbale"

Slovní spojení "verbale" v češtině je zajímavý výraz, který se běžně používá ve více oblastech našeho života. Pochází z latinského slova "verbum", které znamená slovo. Jeho použití se vztahuje k verbální komunikaci a může vyjadřovat několik různých významů.

  1. Prvním významem slova "verbale" je spojení s verbální komunikací. Používá se pro popis mluveného projevu, vyjádření skrze slova nebo verbální interakce mezi lidmi. Například při popisu práce zprostředkovatele v jednání nebo při hodnocení slovního projevu či výrazových schopností jednotlivce. Verbale je tedy důležitým faktorem při komunikaci a jednání s druhými lidmi.

  2. Dalším významem slova "verbale" je jeho spojení s právním systémem. Používá se pro označení psané formy dokumentů, které mají právní platnost. Verbale se také váže na verbální smlouvy, které jsou uzavřeny ústní dohodou a potvrzeny písemnou formou. Je důležité si uvědomit, že tento význam slova "verbale" je obzvláště významný v právním prostředí, kde přesnost slov a jejich písemná forma hrají klíčovou roli.

Použití slova "verbale" tedy může zahrnovat verbální komunikaci i právní aspekty. Je důležité rozumět jeho významu a kontextu použití, abyste mohli správně porozumět situacím, ve kterých se tento výraz objevuje. Mějte na paměti, že verbale je klíčovým prvkem jak v každodenní komunikaci, tak i ve formálním prostředí, jako je právní oblast.

Jak funguje Anglicko-Český překladač?

Jak funguje Anglicko-Český překladač?

Význam slova "verbale" je jedním z mnoha příkladů, které vyžadují důkladný překlad z angličtiny do češtiny. Síla Anglicko-Českého překladače spočívá ve své schopnosti přesně a efektivně přenášet významy a nuance slov mezi těmito dvěma jazyky. Jak přesně funguje tento překladač a jak může pomoci nejen při překladech, ale i při studiu a porozumění cizím jazykům?

Při použití Anglicko-Českého překladače stačí vložit anglické slovo nebo frázi do překladače a kliknout na tlačítko překladu. Překladač okamžitě vyhledává odpovídající české ekvivalenty, přičemž bere v úvahu kontext a přesnost překladu. Výsledek je prezentován na obrazovce v čistém a snadno čitelném formátu. Pro různé možnosti používání a zdokonalení překladu, Anglicko-Český překladač také umožňuje vyhledávání synonym, antonym, slovních spojení a dokonce i vzorce vět, které usnadňují přerod slova do správného kontextu.

Díky svému inovativnímu designu a přesnosti překladu, Anglicko-Český překladač se stal nenahraditelným nástrojem pro ty, kteří se zabývají anglickým jazykem. Bez ohledu na vaši úroveň znalostí angličtiny, tento překladač vám poskytne důvěru v přesnost překladu a sjednotí vaše porozumění slov. Umožňuje vám se vyjádřit přesně a přínosně bez potřeby zdlouhavého hledání v češtině. S Anglicko-Českým překladačem na dosah ruky, můžete se směle ponořit do světa anglického jazyka a rozšířit své možnosti komunikace a vzdělání.
Nejlepší způsoby, jak používat překladač Anglicko-Český

Nejlepší způsoby, jak používat překladač Anglicko-Český

Překladač Anglicko-Český je nepochybně neocenitelným nástrojem pro ty, kteří se potřebují dorozumět v obou jazycích. Abychom vám pomohli co nejlépe využívat tento překladač, připravili jsme pro vás několik nejlepších způsobů, jak získat co nejpřesnější a kvalitnější překlady.

  1. Přesná slovní zásoba: Překladač Anglicko-Český je vybaven bohatou slovní zásobou, kterou můžete využít k překladu různých slov a frází. Abychom zajistili co nejpřesnější překlady, je důležité zvolit správná slova a fráze. Při překladech nezapomínejte na synonyma a různé varianty výrazů, které můžete využít pro ještě přesnější překlad.

  2. Kontext je klíčem: Překladač Anglicko-Český funguje na principu překladu slova za slovo, ale často je důležité brát v úvahu také kontext. Mnoho slov a výrazů v anglickém jazyce má totiž více významů, které se mohou lišit podle kontextu. V takových případech je dobré se zamyslet nad odpovídajícím překladem a případně se podívat na příklady použití daného slova v kontextu. Tím získáte jistotu, že váš překlad bude co nejvíce odpovídat dané situaci.

S těmito nejlepšími tipy se budete moci na překladač Anglicko-Český spolehnout a získat tak přesné a kvalitní překlady. Ať už se jedná o online chat, e-mailovou komunikaci nebo překlad textů, tímto praktickým nástrojem vám překlady půjdou od ruky.
Rychlý a spolehlivý Anglicko-Český překladač online

Rychlý a spolehlivý Anglicko-Český překladač online

Význam slova: verbale – Anglicko-Český Překladač

Verble je termín používaný převážně v právní sféře a odkazuje na zápis nebo záznam slovní informace. Tento anglický výraz je odvozen ze slova "verba" z latinčiny, což znamená "slova". Verbale může být ve formě písemného textu, například protokolu nebo zápisu z jednání, nebo může být ve formě nahrávky, kdy jsou slovní informace zaznamenány prostřednictvím audio záznamu.

S využitím Anglicko-Českého překladače online můžete snadno rozluštit význam slova "verbale" v češtině. Tento překladač je rychlý a spolehlivý nástroj pro překlad mezi angličtinou a češtinou. Bez ohledu na to, zda hledáte překlad slov, výrazů nebo dokonce celých vět, tento překladač vám pomůže překonat jazykové bariéry a získat správné pochopení.

S výrazem "verbale" můžete se setkat například při studiu práva, překladu právních dokumentů nebo při práci s mezinárodními smlouvami. Jeho správný překlad je klíčový pro zachování významu a přesnosti informace. Použitím Anglicko-Českého překladače online získáte rychlé a přesné překlady, které vám umožní se v daném kontextu lépe orientovat. Nezáleží na tom, zda jste student, právník či odborník v oblasti překladu, tento nástroj je tu pro vás, aby usnadnil vaši práci a zvýšil efektivitu vašeho překladu.

S využitím Anglicko-Českého překladače online můžete mít důvěru v přesnost a spolehlivost pomocí rychlých překladů mezi angličtinou a češtinou. Překladatelé s více než 10 lety zkušeností vám zajistí, že význam slova "verbale" bude správně interpretován v češtině. Využijte výhod moderních technologií a získejte nejlepší anglicko-české překlady ve své oblasti s Anglicko-Českým překladačem online.

Využijte anglicko-český překladač pro lepší porozumění slovu "verbale"

Pokud jste někdy narazili na slovo "verbale" a nejste si jisti jeho významem, nemusíte již dále tápat. S pomocí našeho Anglicko-Českého Překladače můžete rychle a snadno získat přesný překlad a lepší porozumění této slovní jednotce.

Slovo "verbale" je latinského původu a má v angličtině význam "verbální" – tedy se týkající verbální komunikace nebo slovního projevu. Verbální komunikace je procesem, při kterém se informace předávají pomocí slov a řeči. Je to klíčový nástroj pro vyjádření myšlenek, pocitů a názorů. Překladem slova "verbale" do češtiny získáte význam "slovní", "slovní vyjádření" nebo "slovní projev".

S pomocí Anglicko-Českého Překladače můžete získat další užitečné informace o slově "verbale" a jeho významu v různých kontextech. Pokud se učíte anglicky nebo používáte angličtinu ve své práci, tento překladač se vám bude hodit při dorozumívání a porozumění cizím výrazům a významům. Nechte překladače pracovat za vás a objevte svět slov a jejich významů bez zbytečného stresu a námahy!

Praktické tipy pro efektivní využití překladače v překladu slova "verbale

Když se v překladu setkáme s neznámým slovem, je nepostradatelné mít k dispozici efektivní překladač. V článku dnes představíme způsoby, jak co nejlépe využít funkcionality překladače při překladu slova „verbale“.

Tipy pro překlad slova „verbale“:

Překladač je skvělým nástrojem pro získání co nejpřesnějšího překladu. Využijte následujících tipů, abyste se ujistili, že překlad slova „verbale“ bude ve vašem textu skutečně vystihovat jeho význam:

  • Významový kontext: V případě, že je ve vašem textu slovo „verbale“ použito v určité situaci, zkuste si ujasnit, jaký je jeho přesný smysl. Překladač bude mít větší možnost nabídnout přesný překlad, pokud víte, z jakého kontextu slovo pochází.
  • Alternativní významy: Některá slova mají více než jeden význam. Překladač vám může nabídnout alternativní překlady slova „verbale“ na základě kontextu. Objevte tyto varianty a vyberte si nejvhodnější.

Doufáme, že tento článek o „Významu slova: verbale – Anglicko-Český Překladač“ byl pro vás informativní a užitečný. Je důležité mít k dispozici spolehlivý nástroj pro překlad mezi angličtinou a češtinou, a s naším překladačem to můžete mít. S jeho pomocí můžete snadno a rychle nalézt správný překlad pro slovo „verbale“ a mnoho dalších slov. Během svých 10leté praxe v copywritingu jsem se setkal s mnoha překladateli a jsem rád, že mohu doporučit tento překladač jako spolehlivý zdroj. Můžete se na něj spolehnout při překladu slov do angličtiny a češtiny. Doufáme, že vám tento nástroj ulehčí každodenní komunikaci a překladatelské úkoly. Děkujeme za přečtení a přejeme vám mnoho úspěchů při používání našeho překladače!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *