gobbled  – Co to znamená? Anglicko-Český Slovník
|

gobbled – Co to znamená? Anglicko-Český Slovník

Vstupte do fascinujícího světa jazyka a objevte tajemství slova "gobbled". Přejete si rozšířit svou angličtinu a hladově sháníte odpověď na otázku, co to vlastně znamená? Nezoufejte, nyní máte možnost se dovědět víc! V našem anglicko-českém slovníku jsme pro vás připravili významy a použití této slovní hříčky. Ať už jste začátečník či pokročilý mluvčí, naše přehledné a srozumitelné definice vám pomohou získat jistotu v používání tohoto slova. Zjistěte, jak se "gobbled" objevuje v různých kontextech a získáte novou schopnost vést přirozené konverzace bez prodlevání za účelem hledání významu. Připojte se k nám a překonávejte jazykové překážky s větší spokojeností!
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/ga6199217a67ed8a5f097e1a4b7f774359389f9ff11cca5a2b08ff518e9820216c3a088b51da3f8009dd3f6909b0d94bfa8d6881d482fb2bffe8881b01e61c411_640.jpg" alt="Gobbled – význam a použití tohoto slova v anglicko-českém slovníku"">

Gobbled – význam a použití tohoto slova v anglicko-českém slovníku"

Gobbled, co to vlastně znamená? Možná jste slyšeli toto slovo ve spojení s anglicko-českým slovníkem a zajímá vás, jaké je jeho význam a jak se používá. Gobbled je v anglickém jazyce vlastně slangový výraz, který se používá pro popis toho, jak někdo mluví zrychleně a s obtížemi. V českém překladu bychom takový způsob mluvy mohli popsat jako "pohltit" nebo "propapat". Například, když někdo mluví velmi rychle a nejasně, můžeme říci, že "gobbled" slova. Tento výraz se často vyskytuje při popisu překladu nebo interpretace, kdy dochází k rychlému mluvení s cílem zahrnout co nejvíce informací ve velmi krátkém čase.

Pokud chcete lépe porozumět významu slova "gobbled" v anglicko-českém slovníku, můžete se setkat s podobnými výrazy, jako je "jeste" nebo "mluvi načmáraně". Tyto výrazy jsou často používány pro popis příliš rychlého a nejasného mluvení. Je důležité si uvědomit, že "gobbled" je spíše hovorový výraz, který se často používá v neformálním rozhovoru. V oficiálnějším prostředí bychom ho pravděpodobně místo toho nahradili slovem "mluvit rychle" či "nesrozumitelně".
<img class="kimage_class" src="https://www.preklady-prekladatele.cz/wp-content/uploads/2023/12/g4305fc36f6477eba334418c980eb343c4b3f345eff21d498d3449ff9458c9bd069ab0952d8622b507acf8833b82622876f428b67a75e2e652ae98d0877ae0580_640.jpg" alt=""Jak správně používat slovo Gobbled: tipy a triky"">

"Jak správně používat slovo Gobbled: tipy a triky"

Jak správně používat slovo Gobbled: tipy a triky

<p>
    Vítáme vás u našeho anglicko-českého slovníku, kde si dnes povíme o slově "gobbled". Možná jste se s tímto výrazem již setkali, ale nevíte přesně, co znamená. Nebojte, jsme zde, abychom vám to vysvětlili a pomohli vám rozšířit váš slovníkový repertoár.
</p>

<p>
    Gobbled je anglické sloveso pocházející z výrazu "gobble", který se používá k vyjadřování rychlého a nepříliš pojídání jídla. Často se používá v kontextu, kdy lidé jedí rychle a hltavě, bez ohledu na způsob stravování. Například, "He gobbled his lunch in just a few minutes" (Pojedl oběd během několika minut). Jedná se tedy o užitečný výraz, který můžete použít ve svém každodenním hovoru s anglicky hovořícími lidmi.
    <br><br>
    Abyste si zapamatovali toto slovo a mohli ho použít přirozeně a správně, doporučujeme vám tři jednoduché tipy:
    <ul>
        <li>Buďte důslední - používejte toto slovo v kontextu jídla a stravování, abyste si ho rychleji osvojili.</li>
        <li>Sledujte anglicky mluvící filmy či seriály s titulky, abyste získali lepší představu o kontextu a správném užití slova "gobbled".</li>
        <li>Vyzkoušejte to sami - používejte toto slovo ve svém každodenním hovoru ať už s rodinou, přáteli či kolegy, abyste se s ním příjemně a přirozeně seznámili.</li>
    </ul>
    Doufáme, že vám tyto tipy a triky pomohou s užíváním slova "gobbled" a že se budete cítit sebejistě a pohodlně v anglickém jazyce. Pamatujte si, že praxe dělá mistra, takže nebojte se ovládnout toto slovo a přidat ho do svého slovníku. Pokračujte v učení nových slov a jazyk vám otevře mnoho dveří!
</p>

"Zjistěte, jak přeložit slovo ‚Gobbled‘ do češtiny jednoduše a rychle"

Pokud jste narazili na slovo "gobbled" a nejste si jisti, co přesně znamená, jste na správném místě! V našem anglicko-českém slovníku se dozvíte, jak přeložit toto slovo do češtiny jednoduše a rychle.

"Gobbled" je anglický výraz, který se používá pro popis zvuku, který vydává krocený pták, nebo když někdo rychle spolyká jídlo. Znamená to také, že někdo mluví nebo jí velmi rychle a nenápadně.

Chcete-li přeložit "gobbled" do češtiny, existuje několik možností. Vybrali jsme pro vás dva nejběžnější a nejvhodnější překlady:

  1. "Spolklo" – Tento překlad je vhodný, pokud používáte "gobbled" ve smyslu rychlého spolknutí jídla. Například: "Spolkla jsem snídani a vyrazila do práce."

  2. "Hltal" – Pokud chcete popsat, že někdo jí nebo mluví velmi rychle, můžete použít tento překlad. Například: "Rychlé hltání jídla může způsobit zažívací potíže."

Doufáme, že vám tyto překlady pomohou lépe porozumět významu slova "gobbled" a budete moci jej správně použít v českých větách. Pokud hledáte další překlady nebo významy slov, nezapomeňte se ohlédnout po našem anglicko-českém slovníku, který vám pomůže zdokonalit vaše jazykové dovednosti.

"Rozšiřte svou slovní zásobu: Nové trendy a slangové výrazy, včetně Gobbled!"

Nabízím vám jedinečnou příležitost rozšířit svou slovní zásobu o nové trendy a slangové výrazy v anglickém jazyce. V tomto článku se zaměříme na slovo "gobbled", které v poslední době získává na popularitě. Možná jste ho již slyšeli, ale nevíte přesně, co znamená. Nebo možná jste na něj narazili v různých kontextech a chcete se dozvědět více. Pokud ano, pokračujte ve čtení!

"Gobbled" je slangový výraz, který pochází z anglického jazyka a může mít několik významů. Jedna z definic zahrnuje "rychlé a neohlížející se jídlo". Tento výraz se často používá v informálním hovoru mezi mladými lidmi, zejména ve spojení s užíváním potravy ve spěchu. Například, když máte málo času na oběd a musíte rychle něco sníst, řeknete, že "gobbled" jídlo. Tento slangový výraz je také spojen s tasemnicí – jedním z nejznámějších parazitů ve světě. V přeneseném smyslu může "gobbled" znamenat, že něco nebo někoho hořekujete nebo neustále sledujete s vášní a pozorností.

Pokud jste začátečník v anglickém jazyce, může se vám zdát, že toto slovo je neobvyklé, ale mějte na paměti, že anglický jazyk je živý a neustále se vyvíjí. Slangové výrazy, jako je "gobbled", jsou součástí každodenního hovoru a je důležité být v obraze. Vyjádřete se spontánně a percipientně pomocí slangových výrazů a nových trendů, které anglický jazyk nabízí. Rozšiřte si svou slovní zásobu a zkuste používat "gobbled" v různých kontextech – budete překvapeni, jak můžete zaujmout svým bohatým a variabilním jazykem!

"Gobbled – neznámé slovo nebo nový hit? Přečtěte si o jeho životaschopnosti"

Vážení čtenáři, připravil jsem pro vás rozsáhlé informace o slově "gobbled" a jeho životaschopnosti. Možná se ptáte, co to vůbec za slovo je? Připravte se na nový hit mezi jazyky!

"Gobbled" je anglické slovo, které se stalo nedílnou součástí internetového slangu. Vzniklo zkrácením slova "gobbledygook", což je termín, kterým se označuje nejasný či nesmyslný projev. Původně pochází z anglického výrazu "gobble gobble", který imituje zvuky, které vydávají krocani. A právě tato podobnost s neinteligentními zvuky krocana přivedla k vytvoření slova "gobbled" jako neformálního označení pro obskurní nebo nesrozumitelný text či řeč.

V internetové éře se výraz "gobbled" stal synonymem pro nekvalitní a zmatený obsah. Používá se hojně v různých společenských médiích, diskusních fórech a komentářích, kde slouží jako kritika nekvalitních a nedotažených informací. Navíc, je to kompaktní a jednoduché slovo, které se snadno zapamatuje a používá se čím dál častěji v běžné komunikaci. Takže, jestli uvidíte slovo "gobbled", dejte si pozor, může se jednat o nekvalitní, nesmělý nebo příliš složitý text, který se jen těžko dá pochopit. Abychom však nebyli příliš negativní, není vyloučeno, že se tento nový slangový hit může v budoucnu změnit na něco přivítavého a oblíbeného. Kdo ví, co nám budoucnost přinese!

Doufám, že vám tento malý úvod do světa slova "gobbled" poskytl užitečné informace. Pokud vás zajímají další anglicko-české výrazy, nezapomeňte se podívat do našeho slovníku, kde najdete mnoho dalších zajímavých a užitečných výrazů. Snažíme se vám přinášet nejnovější trendy a informace ze světa jazyka, abychom vás udrželi v obraze. V případě jakýchkoli dotazů nebo připomínek neváhejte kontaktovat naši redakci. Děkujeme, že jste si přečetli náš článek a přejeme vám příjemné čtení!

"Přesný význam slova Gobbled a jeho kontext v anglicko-českém slovníku

Gobbled – Co to znamená? Anglicko-Český Slovník

Přestože se slovo "gobbled" nemusí objevovat příliš často ve vašem každodenním rozhovoru, znalost jeho přesného významu je přesto klíčová pro rozšíření vašeho slovníku. Tato neobvyklá slovesná forma je spojována s jídlem, a to konkrétně s rychlým a nesoustředěným způsobem jídla, který nám vytýkají naši rodiče a průvodci zdravým životním stylem.

Když něco "gobbled", znamená to, že je to jednoznačně spolykáno bez toho, aniž bychom si připravili chuťové pohárky nebo si vychutnávali každé sousto. Často je spojováno s přejídáním se nebo nedostatkem trpělivosti při jídle. Je to jednoduše neuctivý a nezdravý způsob stravování, který bychom se měli snažit vyhnout.

V rychlém světě, kde jsme neustále v pohybu, se může zdát lákavé "gobbled" něco rychle dolů, ale měli bychom si uvědomit, že zážitek z jídla je více než jen naplnění našich žaludků. Tak proč nezkusit si nasadit tempo a vychutnat si každou ingredienci, každou vůni a každý nádech té lahodného pokrmu? Vaše tělo a chuťové buňky to ocení! Děkujeme, že jste si přečetli náš článek o významu slova "gobbled" v anglicko-českém slovníku. Doufáme, že vám tento přehled poskytl jasnou představu o tomto slově a jeho významu v češtině. Pokud se v budoucnu setkáte s tímto neobvyklým výrazem, už nebudete zmateni.

Zde v našem článku jsme se zaměřili na výklad a význam slova "gobbled" a poskytli jsme příklady jeho použití v různých kontextech. Naše zkušenosti a znalosti z oblasti překladu nám umožnily tuto problematiku pochopit a představit vám ji co nejjednodušeji a nejvýstižněji.

Doufáme, že vás náš článek nejen informoval, ale také poskytl dobrou četbu. Pokud máte jakékoli dotazy nebo pokud hledáte další podobné přehledy slov, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli s vašimi jazykovými potřebami a poskytli vám kvalitní překladové služby.

Děkujeme ještě jednou za váš zájem o naše články a těšíme se, že vás brzy uvidíme zpět na našich stránkách.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *